Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem. Część 1 przygotowywanie i wydawanie dań. Kwalifikacja hgt. 02

Dostępność: 21 szt.

Cena: 86.62

szt.
Zamówienie telefoniczne: 791572838

Dostępność i dostawa

Wysyłka w ciągu: 3 dni
Cena przesyłki:
7.99
  • Odbiór osobisty 0
  • DPD Pickup punkt odbioru / automat paczkowy 7.99
  • Paczkomaty InPost 12.99
  • Kurier DPD 14.99
  • Kurier INPOST 14.99
  • Kurier DPD Pobranie 19.99

Więcej o produkcie

Autor:
Małgorzata Konarzewska
Stron:
480
Rok wydania:
2020
Oprawa:
Miękka
Format:
16,9x24,2
Data wydania:
2020-11-03
Status:
JEST
Wydawca:
WSIP PODRĘCZNIKI
Wydanie:
7
Waga
0.672 kg
EAN:
9788302183119

Znany i lubiany podręcznik dostosowany do podstawy programowej z 2019 r.

Starannie omawia surowce stosowane w gastronomii, kładzie przy tym duży nacisk na uwypuklone w nowej podstawie przyprawy oraz tłuszcze. Przedstawia zasady racjonalnego żywienia i główne techniki stosowane w trakcie przygotowywania potraw oraz podkreśla znaczenie bezpieczeństwa żywności.

Podręcznik zawiera bogaty materiał ilustracyjny, liczne tabele i wykresy ułatwiające zrozumienie wiadomości i ich zapamiętanie.
Parametry:
Autor:
Małgorzata Konarzewska
Stron:
480
Rok wydania:
2020
Oprawa:
Miękka
Format:
16,9x24,2
Data wydania:
2020-11-03
Status:
JEST
Wydawca:
WSIP PODRĘCZNIKI
Wydanie:
7
Nie ma jeszcze komentarzy ani ocen dla tego produktu.
Ocena produktu
Zadaj pytanie