Technical English 4 SB PEARSON

Symbol: 9781408229552
Dostępność: 2 szt.
96.04
szt.
Zamówienie telefoniczne: 791572838 Zostaw telefon
Wysyłka w ciągu: 3 dni
Cena przesyłki:
7.99
  • Odbiór osobisty 0
  • DPD Pickup punkt odbioru / automat paczkowy 7.99
  • Paczkomaty InPost 12.99
  • Kurier DPD 14.99
  • Kurier INPOST 14.99
  • Kurier DPD Pobranie 19.99
Więcej o produkcie
Autor:
Bonamy, David
Wydawnictwo:
Longman Pearson
Stron:
128
Rok wydania:
2011
Oprawa:
broszurowa
Waga
0.15 kg
EAN:
9781408229552
Technical English to praktyczny kurs dla studentów kierunków technicznych, jak również osób pracujących wbranżach związanych z produkcją itechnologią. Jego autor uwzględnił również potrzeby nauczycieli niebędących specjalistami wzagadnieniach technicznych. Technical English 1 przeznaczony jest dla osób, które ukończyły kurs językowy dla początkujących ichcą rozwijać specjalistyczne słownictwo na poziomie podstawowym. Technical English 2 przygotowano dla osób ze znajomością języka na poziomie A1.

W tym roku dostępne będąnowe poziomy - 3 i4.

Co czyni Technical English kursem unikatowym? Stymulujące tematy z dziedzin interesujących studentów szkół iuczelni technicznych. Przejrzysta prezentacja leksyki związanej z najnowszymi technologiami: airboard, space travel, robotics, entertainment systems, wind forms, high tech in sports equipment. Sylabus, który pomaga szybko nabyć umiejętności efektywnego komunikowania się wmiejscu pracy. Regularne powtórki co dwa rozdziały systematycznie utrwalające struktury leksykalne igramatyczne. Podsumowanie gramatyki isekcja Reference na końcu podręcznika z wytłumaczeniem technicznych skrótów isymboli. Zeszyt ćwiczeń konsolidujący materiał lekcyjny izachęcający do samodzielnej nauki. Linki do stron internetowych wzbogacających zakres słownictwa z różnych branż.
Parametry:
Autor:
Bonamy, David
Wydawnictwo:
Longman Pearson
Stron:
128
Rok wydania:
2011
Oprawa:
broszurowa
Nie ma jeszcze komentarzy ani ocen dla tego produktu.

Oceń

Jakość
Funkcjonalność
Cena
Podpis
Opinia
Zadaj pytanie
Podpis:
E-mail:
Zadaj pytanie: