-
Techn. gastron. z towar. w pytaniach cz.2 eMPi2 WZ
![Techn. gastron. z towar. w pytaniach cz.2 eMPi2 WZ Techn. gastron. z towar. w pytaniach cz.2 eMPi2 WZ](/images/rb343/478000-479000/Techn-gastron-z-towar-w-pytaniach-cz-2-eMPi2-WZ_%5B478280%5D_480.jpg)
![Techn. gastron. z towar. w pytaniach cz.2 eMPi2 WZ Techn. gastron. z towar. w pytaniach cz.2 eMPi2 WZ](/images/rb343/478000-479000/Techn-gastron-z-towar-w-pytaniach-cz-2-eMPi2-WZ_%5B478280%5D_480.jpg)
Symbol:
9788389287526
22.13
Wysyłka w ciągu | 3 dni |
Cena przesyłki | 7.99 |
Dostępność |
|
Waga | 0.15 kg |
Kod kreskowy | |
EAN | 9788389287526 |
Zamówienie telefoniczne: 791572838
Zostaw telefon |
Zeszyt ćwiczeń zawiera zestawy zadań teoretycznych i ćwiczeń praktycznych z technologii gastronomicznej z towaroznawstwem z zakresu zastosowania mięsa zwierząt rzeźnych i dziczyzny oraz drobiu i ryb w technologii gastronomicznej, techniki wykonywania potraw półmięsnych, barowych i dań garmażeryjnych oraz deserów i napojów. Obejmuje również charakterystykę zywienia dietetycznego. W każdym temacie zamieszczono różne typy zadań testowych pomagających w przygotowaniu do egzaminu zawodowego i oznaczonych ikoną: Sprawdź, czy wiesz.
Zeszyt przeznaczony jest dla uczniów kształcących się w zawodzie kucharz małej gastronomii, ale może być wykorzystywany w nauczaniu innych zawodów gastronomicznych, takze na poziomie technikum (np. kucharz, kelner, technik żywienia i gospodarstwa domowego, technik organizacji usług gastronomicznych).
Zeszyt przeznaczony jest dla uczniów kształcących się w zawodzie kucharz małej gastronomii, ale może być wykorzystywany w nauczaniu innych zawodów gastronomicznych, takze na poziomie technikum (np. kucharz, kelner, technik żywienia i gospodarstwa domowego, technik organizacji usług gastronomicznych).
Nie ma jeszcze komentarzy ani ocen dla tego produktu.