Strona korzysta z plików cookies zgodnie z Polityką Cookies w celu realizacji usług. Korzystanie z witryny oznacza, że będą one umieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.
Szkoła piekarnictwa. Le Cordon Bleu. 80 przepisów na chleb i wypieki cukiernicze
Symbol:
Dostępność:
6
szt.
Cena:73.30
szt.
Zamówienie telefoniczne: 791572838
Dostępność i dostawa
Wysyłka w ciągu: 3 dni
Cena przesyłki:
7.99
Odbiór osobisty0
DPD Pickup punkt odbioru / automat paczkowy7.99
Paczkomaty InPost12.99
Kurier DPD14.99
Kurier INPOST14.99
Kurier DPD Pobranie19.99
Więcej o produkcie
Autor:
Opracowanie zbiorowe
Stron:
320
Rok wydania:
2024
Oprawa:
twarda
Format:
23,5x28,5
Data wydania:
2024-03-04
Status:
JEST
Wydawca:
Jedność
Wydanie:
1
Tłumaczenie:
Magdalena Banach
Waga
1.68 kg
Kod kreskowy:
EAN:
9788381447928
W tym przepięknie wydanym albumie najlepsi szefowie kuchni prezentują przepisy na bagietki, chleby żytnie, orkiszowe czy razowe, ciabatty, brioszki, rogaliki i wiele innych piekarniczych wypieków. Prestiżowa szkoła Le Cordon Bleu odkrywa przed Czytelnikiem wszystkie techniki przygotowania i wypiekania chleba! W książce zebrano receptury na pieczywo z całego świata, nie brakuje też praktycznych porad dotyczących różnych metod wyrabiania i formowania ciasta. Dodatkowo przepisy opatrzono zdjęciami prowadzącymi adeptów piekarnictwa krok po kroku aż do pysznego bochenka.
Odbiorcy:
- osoby, które uwielbiają wszelkiego rodzaju pieczywo
- wszyscy, którzy chcą poznać techniki przygotowania we własnej kuchni wyśmienitych wypieków piekarniczych
- a także osoby, które poszukują szerokiego wyboru przepisów na: domowe rogaliki, ciabatty, brioszki czy bagietki, aż po różnego rodzaju chleby
Dlaczego warto sięgnąć po tę książkę:
- zawiera ponad 80 najlepszych przepisów sygnowanych przez elitarną szkołę Le Cordon Bleu
- wszystkie przepisy są opatrzone pięknymi fotografiami
- dodatkowo szefowie kuchni dzielą się z Czytelnikiem swoimi poradami
- zawarte w książce przepisy gwarantują przygotowanie wyjątkowo smacznego pieczywa
Parametry:
Autor:
Opracowanie zbiorowe
Stron:
320
Rok wydania:
2024
Oprawa:
twarda
Format:
23,5x28,5
Data wydania:
2024-03-04
Status:
JEST
Wydawca:
Jedność
Wydanie:
1
Tłumaczenie:
Magdalena Banach
Nie ma jeszcze komentarzy ani ocen dla tego produktu.