Szkoła czekolady. 90 mistrzowskich przepisów na fondanty, tarty, suflety, trufle... Le Cordon Bleu®

Dostępność: 50 szt.

Cena: 79.46

szt.
Zamówienie telefoniczne: 791572838

Dostępność i dostawa

Wysyłka w ciągu: 3 dni
Cena przesyłki:
7.99
  • Odbiór osobisty 0
  • DPD Pickup punkt odbioru / automat paczkowy 7.99
  • Paczkomaty InPost 12.99
  • Kurier DPD 14.99
  • Kurier INPOST 14.99
  • Kurier DPD Pobranie 19.99

Więcej o produkcie

Autor:
Opracowanie zbiorowe
Stron:
312
Rok wydania:
2025
Oprawa:
twarda
Format:
24x28,5
Data wydania:
2025-11-10
Status:
Nowość
Wydawca:
Jedność
Waga
1.65 kg
EAN:
9788383533025

Czekoladowe praliny, eklerki, musy, makaroniki, muffinki, lody, nugaty, babeczki, suflety, tarty....

Dlaczego nie zrobić tych wszystkich czekoladowych smakołyków samemu?

Le Cordon Bleu® otwiera swoje podwoje. Odkryj mistrzowskie sposoby przygotowywania deserów czekoladowych i wyrobów cukierniczych!

·Sztuka temperowania czekolady, sporządzania ganaszu, formowania czekoladowych słodyczy, wiórków, wachlarzy i innych dekoracji.

·Przepisy z całego świata, a także bardziej wyszukane receptury na specjalne okazje.

·Szczegółowe instrukcje, które pomogą zwizualizować poszczególne etapy przygotowania najbardziej skomplikowanych przepisów.

210 ILUSTRACJI KROK PO KROKU

Założona w Paryżu w 1895 roku Le Cordon Bleu® to międzynarodowa sieć szkół zajmujących się edukacją w zakresie różnych sztuk kulinarnych i zawodów gastronomicznych. Zespół nauczycieli składa się z uznanych na całym świecie szefów kuchni i profesjonalistów z branży gastronomicznej. Szkoła zapewnia wysoki poziom wiedzy poparty wieloletnim doświadczeniem oraz przekazuje swoim uczniom zamiłowanie do sztuki kulinarnej.

Parametry:
Autor:
Opracowanie zbiorowe
Stron:
312
Rok wydania:
2025
Oprawa:
twarda
Format:
24x28,5
Data wydania:
2025-11-10
Status:
Nowość
Wydawca:
Jedność
Nie ma jeszcze komentarzy ani ocen dla tego produktu.
Ocena produktu
Zadaj pytanie