Strona korzysta z plików cookies zgodnie z Polityką Cookies w celu realizacji usług. Korzystanie z witryny oznacza, że będą one umieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.
Szabatowe przepisy. 100 receptur na żydowskie dania
Symbol:
Dostępność:
3
szt.
Cena:56.41
szt.
Zamówienie telefoniczne: 791572838
Dostępność i dostawa
Wysyłka w ciągu: 3 dni
Cena przesyłki:
7.99
Odbiór osobisty0
DPD Pickup punkt odbioru / automat paczkowy7.99
Paczkomaty InPost12.99
Kurier DPD14.99
Kurier INPOST14.99
Kurier DPD Pobranie19.99
Więcej o produkcie
Autor:
Marc Grossman
Stron:
218
Rok wydania:
2023
Oprawa:
twarda
Format:
17x24,2
Data wydania:
2023-11-08
Status:
JEST
Wydawca:
Znak Koncept
Wydanie:
1
Tłumaczenie:
Eliza Kasprzak-Kozikowska
Waga
0.658 kg
Kod kreskowy:
EAN:
9788324085101
100 przepisów na tradycyjne dania szabatowe, nowojorskie klasyki i zanurzoną w koszerności nowoczesność.
Wejdź do kuchni Marca Grossmana, który w Paryżu prowadzi kilka restauracji, i odkryj zarówno smaki ulicznego jedzenia, jak i bardziej intymną kuchnię opartą na tradycyjnych żydowskich przepisach z dzieciństwa autora.
Bajgle, banana bread, bob bowl przywodzą na myśl gwar nowojorskiej ulicy.
Chrupiąca chałka, kugel, czulent, holiszkies, cymes, gefilte fish, strudel subtelnie przemycają ideę szabatu, czasu odpoczynku, bliskości i odnawiania więzi z rodziną. Zadbania o siebie i bliskich.
Poczuj spokój i równowagę płynącą z obcowania z szabatową kuchnią.
W święto Purim upiecz hamantasze, tak słodkie jak smak zwycięstwa, w Chanukę usmaż latkes, a na święto Pesach przygotuj wspaniały talerz sederowy.
Odkryj bogactwo smaków i zapachów rodzących się na styku wielobarwnych kultur.
Parametry:
Autor:
Marc Grossman
Stron:
218
Rok wydania:
2023
Oprawa:
twarda
Format:
17x24,2
Data wydania:
2023-11-08
Status:
JEST
Wydawca:
Znak Koncept
Wydanie:
1
Tłumaczenie:
Eliza Kasprzak-Kozikowska
Nie ma jeszcze komentarzy ani ocen dla tego produktu.