• Stan przedcukrzycowy i cukrzyca typu 2

Autor Aleksandra Cichocka
Wydawnictwo MEDYK
Rok wydania 2022
37.43
szt. Do przechowalni
Wysyłka w ciągu 3 dni
Cena przesyłki 7.99
Odbiór osobisty 0
DPD Pickup punkt odbioru / automat paczkowy 7.99
Paczkomaty InPost 12.99
Kurier DPD 14.99
Kurier INPOST 14.99
Kurier DPD Pobranie 19.99
Dostępność 11 szt.
Waga 0.15 kg
EAN 9788366866140

Zamówienie telefoniczne: 791572838

Zostaw telefon

Układ merytoryczny poradnika gwarantuje, że Czytelnicy zaczynający lekturę od krótkiego zapoznania się z aktualną wiedzą teoretyczną, zyskują podstawy do zrozumienia procesów chorobowych występujących w przebiegu zaburzeń tolerancji węglowodanów, a następnie otrzymują bardzo konkretne i praktyczne wskazówki, jak powinni układać swoją dietę, z czego powinny składać się ich posiłki, a jakich składników powinno być w nich jak najmniej. Dzięki tym jadłospisom nauka zdrowego żywienia w cukrzycy i w stanie przedcukrzycowym jest możliwie najprostsza, a także wizualnie przyjemna.

Podsumowując, w swojej kolejnej książce A. Cichocka udowadnia, że właściwe żywienie w zaburzeniach węglowodanowych jest w zasięgu każdej osoby dotkniętej tymi problemami zdrowotnymi, a wiedza w tym zakresie może być przekazywana w sposób rzetelny, na podstawie aktualnych zaleceń ekspertów ze świata diabetologii, a jednocześnie atrakcyjny dla oka, co znacznie zwiększa szansę trwałego przyswojenia zdobytych dzięki lekturze Stanu przedcukrzycowego i cukrzycy typu 2 dieta

i styl życia informacji i wskazówek."

Prof. dr hab. n. med. i n. o zdr. Leszek Czupryniak

Kierownik Kliniki Diabetologii i Chorób Wewnętrznych

Warszawski Uniwersytet Medyczny

Nie ma jeszcze komentarzy ani ocen dla tego produktu.
  • Oceń

Jakość
Funkcjonalność
Cena
Podpis
Opinia