Strona korzysta z plików cookies zgodnie z Polityką Cookies w celu realizacji usług. Korzystanie z witryny oznacza, że będą one umieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.
Przepisy i porady, dzięki którym pokochasz swój ryżowar
Niezależnie od tego, czy właśnie nabyłeś nowy ryżowar, czy już go posiadasz i chcesz znaleźć nowe sposoby na jego wykorzystanie, ta książka jest dla Ciebie. Zostały w niej zebrane najlepsze, uwielbiane przez fanów przepisów na potrawy z ryżowaru - wszystko po to, aby zapewnić Ci możliwość przygotowania i zjedzenia naprawdę wyśmienitych potraw.
Książka zawiera:
• Instrukcje gotowania różnych rodzajów ryżu: białego, brązowego, basmati, jaśminowego, arborio, krótkoziarnistego, długoziarnistego i innych
• Niesamowite przepisy na polentę czy kaszę kukurydzianą
• Rozgrzewające pilawy i risotto, takie jak pilaw z cytryną i basmati
• Przepisy na dania główne - od kurczaka na parze z ciepłym sosem mango po łososia na parze z imbirem
• Pyszne desery, takie jak pudding ryżowy Tres Leches
• Kolorowe zdjęcie do każdego przepisu
Ta książka to idealny prezent dla każdego - również dla Ciebie!
Parametry:
Autor:
Opracowanie zbiorowe
Stron:
128
Rok wydania:
2025
Oprawa:
Miękka ze skrzydełkami
Format:
17,8x17,8
Data wydania:
2025-11-05
Status:
Nowość
Wydawca:
ALMA-PRESS (C)
Wydanie:
1
Nie ma jeszcze komentarzy ani ocen dla tego produktu.