Strona korzysta z plików cookies zgodnie z Polityką Cookies w celu realizacji usług. Korzystanie z witryny oznacza, że będą one umieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.
Roślinna spiżarnia. Kiszonki, syropy, konfitury i przyprawy z dzikich roślin
Symbol:
Dostępność:
6
szt.
Cena:46.31
szt.
Zamówienie telefoniczne: 791572838
Dostępność i dostawa
Wysyłka w ciągu: 3 dni
Cena przesyłki:
7.99
Odbiór osobisty0
DPD Pickup punkt odbioru / automat paczkowy7.99
Paczkomaty InPost12.99
Kurier DPD14.99
Kurier INPOST14.99
Kurier DPD Pobranie19.99
Więcej o produkcie
Autor:
Katarzyna Mikulska
Stron:
256
Rok wydania:
2025
Oprawa:
Miękka ze skrzydełkami
Format:
14,5x20,5
Data wydania:
2025-04-07
Status:
JEST
Wydawca:
Pascal
Wydanie:
1
Waga
0.52 kg
Kod kreskowy:
EAN:
9788383174518
Odkryj tajemnice dzikich roślin i przygotuj pyszne przetwory prosto z lasu!
Czy wiesz, jakie skarby kryje pobliski las, łąka lub ogród? Dziko rosnące rośliny to nie tylko cudowne aromaty, ale i prawdziwa bomba wartości odżywczych! Katarzyna Mikulska pokaże ci, jak to naturalne bogactwo wykorzystać w swojej kuchni.
W tej książce znajdziesz:
-przepisy na słodkie i wytrawne przetwory, nalewki, przyprawy i dodatki, dzięki którym odkryjesz zupełnie nowe smaki, a także stworzysz unikalne wersje znanych potraw,
-zielnik kulinarny z opisami i właściwościami jadalnych roślin,
-gotowy kalendarz zbiorów - sprawdź, co, gdzie i kiedy zbierać!
-praktyczne wskazówki, które pomogą ci się odnaleźć w kuchni i w terenie.
Aromatyczne pesto z pokrzywy, zakwas z czosnkiem niedźwiedzim, ocet z igliwia sosnowego, dżem z kwiatów lilaka, leśna przyprawa do kawy czy piernika - to dopiero początek naturalnej kulinarnej podróży!
Parametry:
Autor:
Katarzyna Mikulska
Stron:
256
Rok wydania:
2025
Oprawa:
Miękka ze skrzydełkami
Format:
14,5x20,5
Data wydania:
2025-04-07
Status:
JEST
Wydawca:
Pascal
Wydanie:
1
Nie ma jeszcze komentarzy ani ocen dla tego produktu.