Strona korzysta z plików cookies zgodnie z Polityką Cookies w celu realizacji usług. Korzystanie z witryny oznacza, że będą one umieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.
Sto tradycyjnych polskich potraw w wersji wegańskiej - roślinnie, prosto, szybko i zdrowo!
Chcecie zrezygnować z produktów zwierzęcych, ale nie wyobrażacie sobie niedzielnego obiadu bez rosołu i schabowego z purée ziemniaczanym i mizerią?
Nic nie poprawia wam nastroju tak jak ptasie mleczko, szarlotka z bitą śmietaną albo solidna porcja sernika, ale nie możecie jeść nabiału?
Jesteście weganami, ale tęsknicie za smakami dzieciństwa? Brakuje wam pierogów ruskich, naleśników, pomidorowej, bigosu?
Szukacie odchudzonych, unowocześnionych albo bezglutenowych wersji babcinych przepisów?
Ta książka jest dla was!
Ida Kulawik, autorka bloga kulinarnego Veganbanda, po mistrzowsku odtwarza tradycyjne polskie smaki, a nastrojowe zdjęcia Katarzyny Cichoń sprawią, że będziecie chcieli spróbować wszystkiego!
Polecamy także poprzednią książkę autorki:
„Veganbanda. Roślinne przepisy dla małych i dużych"
Parametry:
Autor:
Ida Kulawik
Stron:
256
Rok wydania:
2020
Oprawa:
twarda
Format:
22,6x28,6
Data wydania:
2020-06-17
Status:
JEST
Wydawca:
Dwie Siostry
Wydanie:
1
Nie ma jeszcze komentarzy ani ocen dla tego produktu.