-
Przygotowanie pieczywa do dystrybucji Kwal. T.3.4.
Symbol:
9788302157127
54.71
Wysyłka w ciągu | 3 dni |
Cena przesyłki | 7.99 |
Dostępność | 100 szt. |
Waga | 0.15 kg |
Kod kreskowy | |
EAN | 9788302157127 |
Zamówienie telefoniczne: 791572838
Zostaw telefon |
W podręczniku omówiono szczegółowo wymagania jakościowe dotyczące pieczywa. Wskazano błędy technologiczne prowadzące do konkretnych wad wytwarzanych produktów. Opisano rodzaje transportu wewnętrznego i zewnętrznego pieczywa. Dokładnie scharakteryzowano metody chłodzenia pieczywa. Przedstawiono metody zmniejszenia ubytku magazynowego. Omówiono metody krojenia i pakowania pieczywa. Przedstawiono liczne rodzaje krajalnic i mechanizmy ich działania. Zaprezentowano sposoby magazynowania pieczywa i typowe magazyny. Przedstawiono krytyczne punkty kontroli występujące na końcowym etapie produkcji pieczywa.
Nie ma jeszcze komentarzy ani ocen dla tego produktu.