Podstawy hotelarstwa i usługi dodatkowe WSiP

Symbol: 9788302136320
Dostępność: 3 szt.
80.88 zł Brutto
szt.
Zamówienie telefoniczne: 791572838 Zostaw telefon
Wysyłka w ciągu: 3 dni
Cena przesyłki:
7.99 zł Brutto
  • Odbiór osobisty 0.00 zł Brutto
  • DPD Pickup punkt odbioru / automat paczkowy 7.99 zł Brutto
  • Paczkomaty InPost 12.99 zł Brutto
  • Kurier DPD 14.99 zł Brutto
  • Kurier INPOST 14.99 zł Brutto
  • Kurier DPD Pobranie 19.99 zł Brutto
Więcej o produkcie
Autor:
Witold Drogoń, Bożena Granecka-Wrzosek
Wydawnictwo:
WSiP
Stron:
304
Rok wydania:
2013
Oprawa:
broszurowa
Format:
17x24 cm
Waga
0.15 kg
EAN:
9788302136320
Podręcznik do nauki zawodu technik hotelarstwa realizujący treści z zakresu części 3 kwalifikacji T.12 (Organizacja usług dodatkowych wobiekcie świadczącym usługi hotelarskie). Prezentuje wiedzę i uczy umiejętności przyjmowania i realizacji zamówień usług dodatkowych, ich organizowania, sporządzania odpowiedniej dokumentacji, rozróżniania kategorii i form turystyki oraz klasyfikowania obiektów hotelarskich. Wiedza teoretyczna jest wsparta licznymi przykładami, dokumentami, ćwiczeniami i ilustracjami wskazującymi sposoby praktycznego jej zastosowania.
Parametry:
Autor:
Witold Drogoń, Bożena Granecka-Wrzosek
Wydawnictwo:
WSiP
Stron:
304
Rok wydania:
2013
Oprawa:
broszurowa
Format:
17x24 cm
Nie ma jeszcze komentarzy ani ocen dla tego produktu.
Jakość
Funkcjonalność
Cena
Podpis
Opinia
Zadaj pytanie
Podpis:
E-mail:
Zadaj pytanie:

Strona korzysta z plików cookies zgodnie z Polityką Cookies w celu realizacji usług. Korzystanie z witryny oznacza, że będą one umieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.