Podstawy gastronomii. Od żywności do turyst. kul.

Dostępność: 3 szt.
63.29
szt.
Zamówienie telefoniczne: 791572838 Zostaw telefon
Wysyłka w ciągu: 3 dni
Cena przesyłki:
7.99
  • Odbiór osobisty 0
  • DPD Pickup punkt odbioru / automat paczkowy 7.99
  • Paczkomaty InPost 12.99
  • Kurier DPD 14.99
  • Kurier INPOST 14.99
  • Kurier DPD Pobranie 19.99
Więcej o produkcie
Autor:
Mariola Milewska, Anna Prączko, Andrzej Stasiak
Wydawnictwo:
Polskie Wydawnictwo Ekonomiczne
Stron:
404
Rok wydania:
2017
Oprawa:
broszurowa
Format:
16,5x23,8 cm
Waga
0.15 kg
EAN:
9788320822748
Usługi gastronomiczne są ważną częścią sektora usług. Autorzy przedstawili m.in. krótką historię gastronomii, istotę gastronomii i usługi gastronomicznej, pojęcia stosowane w gastronomii, podstawowe wyposażenie placówki gastronomicznej, produkt gastronomiczny i jego atrakcyjność turystyczną, rolę promocji informacji w gastronomii oraz trendy w rozwoju współczesnej gastronomii.
Książka jest przeznaczona głównie dla studentów kierunków turystycznych, hotelarskich, technicznych (technologia żywności) i rolniczych (technologia żywności, żywienie człowieka, agroturystyka), uczniów szkół policealnych i uczestników szkoleń o profilu gastronomicznym, turystycznym i hotelarskim. Książka z pewnością zainteresuje również właścicieli i zarządzających placówkami gastronomicznymi.
Parametry:
Autor:
Mariola Milewska, Anna Prączko, Andrzej Stasiak
Wydawnictwo:
Polskie Wydawnictwo Ekonomiczne
Stron:
404
Rok wydania:
2017
Oprawa:
broszurowa
Format:
16,5x23,8 cm
Nie ma jeszcze komentarzy ani ocen dla tego produktu.

Oceń

Jakość
Funkcjonalność
Cena
Podpis
Opinia
Zadaj pytanie
Podpis:
E-mail:
Zadaj pytanie: