• Podano do stołu. Dlaczego prawie wszystko..

Autor Tim Spector, Danuta Śmierzchalska
Wydawnictwo Luna
Stron 336
Rok wydania 2023
Oprawa broszurowa
33.52
szt. Do przechowalni
Wysyłka w ciągu 3 dni
Cena przesyłki 7.99
Odbiór osobisty 0
DPD Pickup punkt odbioru / automat paczkowy 7.99
Paczkomaty InPost 12.99
Kurier DPD 14.99
Kurier INPOST 14.99
Kurier DPD Pobranie 19.99
Dostępność 100 szt.
Waga 0.15 kg
EAN 9788367510745

Zamówienie telefoniczne: 791572838

Zostaw telefon

Czy śniadanie rzeczywiście jest najważniejszym posiłkiem dnia?

Czy liczenie kalorii ma sens?

Czy istnieją dowody na to, że kawa jest dla nas szkodliwa?

Dzięki swoim pionierskim badaniom profesor Tim Spector obala te i wiele innych mitów na temat jedzenia. W książce Podano do stołu analizuje skandaliczny brak wiarygodnych badań stojących za wieloma planami dietetycznymi, oficjalnymi zaleceniami i cudownymi kuracjami, i zachęca nas do ponownego przemyślenia naszej relacji z jedzeniem - nie tylko dla naszego zdrowia jako jednostek, ale dla przyszłości planety.

NR 1 NA LIŚCIE BESTSELLERÓW "SUNDAY TIMESA", bestseller Amazona

"Fascynujące i krytyczne spojrzenie na popularne mity o jedzeniu".

Michael Mosley, autor książki Jelita wiedzą lepiej

"Ta książka powinna być dostępna na receptę".

Felicity Cloake, autorka książek, dziennikarka specjalizująca się w kulinariach

"Rewolucja żywieniowa już trwa, a Tim Spector stał się jednym z jej pionierów. To, co pisze, jest pouczające i niezwykle aktualne".

Yotam Ottolenghi, pisarz, restaurator i pisarz kulinarny

"Ta książka pomoże ci zdecydować, co dodać do listy następnych zakupów w sklepie spożywczym To jedna z najbardziej klarownych i przystępnych książek o odżywianiu, jakie czytałam. Odświeżająco bezstronna, głęboko pouczająca i wolna od modnych zasad dietetycznych".

Bee Wilson, "Guardian"

"Dementuje dekady fałszywych informacji. Podano do stołu to fascynująca lektura".

Tony Turnbull, "The Times"

"Podano do stołu to przebój literatury na temat żywienia".

Niall Toner, "Sunday Times"

"Obok tej książki nie można przejść obojętnie. Jest punktem wyjścia do dyskusji na temat żywienia w Polsce".

dr inż. Agnieszka Leciejewska, specjalista dietetyk

Nie ma jeszcze komentarzy ani ocen dla tego produktu.
  • Oceń

Jakość
Funkcjonalność
Cena
Podpis
Opinia