Strona korzysta z plików cookies zgodnie z Polityką Cookies w celu realizacji usług. Korzystanie z witryny oznacza, że będą one umieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.
WSZYSTKO, co musisz wiedzieć o sztuce pieczenia pizzy
Od klasycznej Margherity po ekscytujące kompozycje smakowe - znajdziesz tu inspiracje na każdą porę roku i każdą okazję. Wypróbuj ciekawe wariacje na temat znanych klasyków!
Pizza wiosenna z karmelizowanymi szparagami.
Pizza łącząca bogaty smak orzechów z miodem i mozzarellą.
Pizza na zimną pogodę z pieczoną dynią, ricottą i karmelizowaną cebulą.
I wiele innych!
Odkryj najlepsze techniki wyrabiania, formowania i pieczenia pizzy, która zachwyca do ostatniego kęsa. Sprawdź, jak przygotować łatwe ciasto, które zawsze wychodzi. Dowiedz się:
·Co zrobić, by przy rozkręcaniu ciasta na pizzę nie powstawały dziury?
·Jaki rodzaj mąki wybrać, by ciasto było jednocześnie puszyste i chrupiące?
·Jak przygotować najlepszy sos do pizzy?
Dan Richer, znany nowojorski pizzaiolo, sprawi, że każda twoja pizza będzie idealna i niepowtarzalna!
Parametry:
Autor:
Dan Richer,Katie Parla
Stron:
288
Rok wydania:
2025
Oprawa:
twarda
Format:
20,5x25,5
Data wydania:
2025-01-27
Status:
JEST
Wydawca:
Znak Koncept
Wydanie:
1
Nie ma jeszcze komentarzy ani ocen dla tego produktu.