Pizza. Przepisy i techniki znanego pizzaiolo

Dostępność: 3 szt.
64.47
szt.
Zamówienie telefoniczne: 791572838 Zostaw telefon
Wysyłka w ciągu: 3 dni
Cena przesyłki:
7.99
  • Odbiór osobisty 0
  • DPD Pickup punkt odbioru / automat paczkowy 7.99
  • Paczkomaty InPost 12.99
  • Kurier DPD 14.99
  • Kurier INPOST 14.99
  • Kurier DPD Pobranie 19.99
Więcej o produkcie
Autor:
Dan Richer,Katie Parla
Stron:
288
Rok wydania:
2025
Oprawa:
twarda
Format:
20,5x25,5
Data wydania:
2025-01-27
Status:
JEST
Wydawca:
Znak Koncept
Wydanie:
1
Waga
1.125 kg
EAN:
9788324085156

WSZYSTKO, co musisz wiedzieć o sztuce pieczenia pizzy

Od klasycznej Margherity po ekscytujące kompozycje smakowe - znajdziesz tu inspiracje na każdą porę roku i każdą okazję. Wypróbuj ciekawe wariacje na temat znanych klasyków!

Pizza wiosenna z karmelizowanymi szparagami.

Pizza łącząca bogaty smak orzechów z miodem i mozzarellą.

Pizza na zimną pogodę z pieczoną dynią, ricottą i karmelizowaną cebulą.

I wiele innych!

Odkryj najlepsze techniki wyrabiania, formowania i pieczenia pizzy, która zachwyca do ostatniego kęsa. Sprawdź, jak przygotować łatwe ciasto, które zawsze wychodzi. Dowiedz się:

·Co zrobić, by przy rozkręcaniu ciasta na pizzę nie powstawały dziury?

·Jaki rodzaj mąki wybrać, by ciasto było jednocześnie puszyste i chrupiące?

·Jak przygotować najlepszy sos do pizzy?

Dan Richer, znany nowojorski pizzaiolo, sprawi, że każda twoja pizza będzie idealna i niepowtarzalna!

Parametry:
Autor:
Dan Richer,Katie Parla
Stron:
288
Rok wydania:
2025
Oprawa:
twarda
Format:
20,5x25,5
Data wydania:
2025-01-27
Status:
JEST
Wydawca:
Znak Koncept
Wydanie:
1
Nie ma jeszcze komentarzy ani ocen dla tego produktu.
Jakość
Funkcjonalność
Cena
Podpis
Opinia
Zadaj pytanie
Podpis:
E-mail:
Zadaj pytanie: