Brak towaru

Pewny Start. Aktywni zawodowo. Zajęcia... KP 1

Dostępność: 0 szt.
43.51
szt.
Zamówienie telefoniczne: 791572838 Zostaw telefon
Wysyłka w ciągu: 3 dni
Cena przesyłki:
7.99
  • Odbiór osobisty 0
  • DPD Pickup punkt odbioru / automat paczkowy 7.99
  • Paczkomaty InPost 12.99
  • Kurier DPD 14.99
  • Kurier INPOST 14.99
  • Kurier DPD Pobranie 19.99
Więcej o produkcie
Autor:
Joanna Hryń, Krystyna Rapiej
Wydawnictwo:
Wydawnictwo Szkolne PWN
Stron:
81
Rok wydania:
2021
Oprawa:
broszurowa
Waga
0.15 kg
EAN:
9788326233098
Seria publikacji dla uczniów ze specjalnymi potrzebami edukacyjnymi, szczególnie dla uczniów z niepełnosprawnością intelektualną.
Tematyka: środki spożywcze, surowce, produkty i półprodukty, potrawy i posiłki, metody konserwowania żywności, etapy obróbki wstępnej i cieplnej żywności.
Parametry:
Autor:
Joanna Hryń, Krystyna Rapiej
Wydawnictwo:
Wydawnictwo Szkolne PWN
Stron:
81
Rok wydania:
2021
Oprawa:
broszurowa
Nie ma jeszcze komentarzy ani ocen dla tego produktu.

Oceń

Jakość
Funkcjonalność
Cena
Podpis
Opinia
Zadaj pytanie
Podpis:
E-mail:
Zadaj pytanie: