• Pewny Start. Aktywni zawodowo. Zajęcia... KP 1

Autor Joanna Hryń, Krystyna Rapiej
Wydawnictwo Wydawnictwo Szkolne PWN
Stron 81
Rok wydania 2021
Oprawa broszurowa
43.18
szt. Do przechowalni
Wysyłka w ciągu 3 dni
Cena przesyłki 7.99
Odbiór osobisty 0
DPD Pickup punkt odbioru / automat paczkowy 7.99
Paczkomaty InPost 12.99
Kurier DPD 14.99
Kurier INPOST 14.99
Kurier DPD Pobranie 19.99
Dostępność 3 szt.
Waga 0.15 kg
EAN 9788326233098

Zamówienie telefoniczne: 791572838

Zostaw telefon
Seria publikacji dla uczniów ze specjalnymi potrzebami edukacyjnymi, szczególnie dla uczniów z niepełnosprawnością intelektualną.
Tematyka: środki spożywcze, surowce, produkty i półprodukty, potrawy i posiłki, metody konserwowania żywności, etapy obróbki wstępnej i cieplnej żywności.
Nie ma jeszcze komentarzy ani ocen dla tego produktu.
  • Oceń

Jakość
Funkcjonalność
Cena
Podpis
Opinia