Pewny Start. Aktywni zawodowo. ABC pracy w kuchni

Dostępność: 47 szt.
63.08
szt.
Zamówienie telefoniczne: 791572838 Zostaw telefon
Wysyłka w ciągu: 3 dni
Cena przesyłki:
7.99
  • Odbiór osobisty 0
  • DPD Pickup punkt odbioru / automat paczkowy 7.99
  • Paczkomaty InPost 12.99
  • Kurier DPD 14.99
  • Kurier INPOST 14.99
  • Kurier DPD Pobranie 19.99
Więcej o produkcie
Autor:
Joanna Hryń, Krystyna Rapiej
Wydawnictwo:
Wydawnictwo Szkolne PWN
Stron:
140
Rok wydania:
2021
Oprawa:
broszurowa spirala
Waga
0.15 kg
EAN:
9788326233128
Seria publikacji dla uczniów ze specjalnymi potrzebami edukacyjnymi, szczególnie dla uczniów z niepełnosprawnością intelektualną. Zawarto tu informacje na temat produktów spożywczych, składników odżywczych i ich znaczenia dla człowieka, a także związane z obróbką wstępną i cieplną warzyw, owoców, mięsa, drobiu i ryb.
Tematyka: warzywa i owoce, mleko i produkty mleczne, jaja, mąka i kasza, mięso, drób i ryby, tłuszcze, czynności kulinarne krok po kroku.
Parametry:
Autor:
Joanna Hryń, Krystyna Rapiej
Wydawnictwo:
Wydawnictwo Szkolne PWN
Stron:
140
Rok wydania:
2021
Oprawa:
broszurowa spirala
Nie ma jeszcze komentarzy ani ocen dla tego produktu.

Oceń

Jakość
Funkcjonalność
Cena
Podpis
Opinia
Zadaj pytanie
Podpis:
E-mail:
Zadaj pytanie: