Organizacja żywienia i usług gastronomicznych Kwalifikacja HGT.12. Podręcznik do zawodu technik żywienia i usług gastronomicznyc

Dostępność: 21 szt.

Cena: 75.31

szt.
Zamówienie telefoniczne: 791572838

Dostępność i dostawa

Wysyłka w ciągu: 3 dni
Cena przesyłki:
7.99
  • Odbiór osobisty 0
  • DPD Pickup punkt odbioru / automat paczkowy 7.99
  • Paczkomaty InPost 12.99
  • Kurier DPD 14.99
  • Kurier INPOST 14.99
  • Kurier DPD Pobranie 19.99

Więcej o produkcie

Autor:
Joanna Duda, Sebastian Krzywda
Stron:
360
Rok wydania:
2025
Oprawa:
Miękka
Format:
17x24,2
Data wydania:
2025-08-25
Status:
Nowość
Wydawca:
WSIP PODRĘCZNIKI
Wydanie:
1
Waga
0.494 kg
EAN:
9788302228773

Organizacja żywienia i usług gastronomicznych. Kwalifikacja HGT.12. Podręcznik do zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych. Część 2

Parametry:
Autor:
Joanna Duda, Sebastian Krzywda
Stron:
360
Rok wydania:
2025
Oprawa:
Miękka
Format:
17x24,2
Data wydania:
2025-08-25
Status:
Nowość
Wydawca:
WSIP PODRĘCZNIKI
Wydanie:
1
Nie ma jeszcze komentarzy ani ocen dla tego produktu.
Jakość
Funkcjonalność
Cena
Podpis
Opinia
Zadaj pytanie
Podpis:
E-mail:
Zadaj pytanie: