Organizacja transportu. Kwal.SPL.04. Podr./1

Symbol: 9788302190711
Dostępność: 100 szt.
78.42
szt.
Zamówienie telefoniczne: 791572838 Zostaw telefon
Wysyłka w ciągu: 3 dni
Cena przesyłki:
7.99
  • Odbiór osobisty 0
  • DPD Pickup punkt odbioru / automat paczkowy 7.99
  • Paczkomaty InPost 12.99
  • Kurier DPD 14.99
  • Kurier INPOST 14.99
  • Kurier DPD Pobranie 19.99
Więcej o produkcie
Autor:
Jarosław Stolarski, Joanna Śliżewska, Paweł Śliże
Wydawnictwo:
WSiP
Stron:
400
Rok wydania:
2020
Oprawa:
broszurowa
Waga
0.15 kg
EAN:
9788302190711
Podręcznik znanych autorów przeznaczony dla uczniów kształcących się w zawodzie technik logistyk, opracowany zgodnie z podstawą programową 2019. Niezbędny, by dobrze przygotować się do obowiązkowego egzaminu zawodowego z kwalifikacji SPL.04.
Podręcznik składa się z szesnastu części podzielonych na rozdziały. Zawiera wiadomości dotyczące m.in. bhp, podstaw logistyki i transportu, omówiono w nim także przepisy prawa dotyczące transportu i obrotu handlowego oraz procedur celnych i czasu pracy w poszczególnych rodzajach transportu. W podręczniku przedstawiono formuły handlowe w procesie transportowym, a także planowanie przebiegu procesu transportowego i zasady sporządzania harmonogramu tego procesu, omówiono zagadnienia związane z ładunkami transportowymi, opakowaniami w transporcie, ładunkami ponadnormatywnymi i niebezpiecznymi, szybko psującymi się artykułami żywnościowymi oraz żywymi zwierzętami, przedstawiono organizowanie środków technicznych w celu realizacji procesów transportowych. Podręcznik zawiera definicje, przykłady oraz ćwiczenia do wykonania na zajęciach lekcyjnych lub w domu, a także propozycje tematów do dyskusji. Po każdym rozdziale zamieszczono pytania, polecenia i zadania sprawdzające wiadomości i umiejętności.
Parametry:
Autor:
Jarosław Stolarski, Joanna Śliżewska, Paweł Śliże
Wydawnictwo:
WSiP
Stron:
400
Rok wydania:
2020
Oprawa:
broszurowa
Nie ma jeszcze komentarzy ani ocen dla tego produktu.

Oceń

Jakość
Funkcjonalność
Cena
Podpis
Opinia
Zadaj pytanie
Podpis:
E-mail:
Zadaj pytanie: