Organizacja sprzedaży. Kwalifikacja HAN.01.

Symbol: 9788365149763
Dostępność: 32 szt.
39.47
szt.
Zamówienie telefoniczne: 791572838 Zostaw telefon
Wysyłka w ciągu: 3 dni
Cena przesyłki:
7.99
  • Odbiór osobisty 0
  • DPD Pickup punkt odbioru / automat paczkowy 7.99
  • Paczkomaty InPost 12.99
  • Kurier DPD 14.99
  • Kurier INPOST 14.99
  • Kurier DPD Pobranie 19.99
Więcej o produkcie
Autor:
Elżbieta Strzyżewska, Iwona Wielgosik
Wydawnictwo:
eMPi2
Stron:
264
Rok wydania:
2020
Oprawa:
broszurowa
Waga
0.15 kg
EAN:
9788365149763
W podręczniku przedstawiono:
ogólną charakterystykę gospodarki rynkowej
ogólną charakterystykę handlu (klasyfikację i formy handlu, funkcje przedsiębiorstw handlowych)
dostawy towarów (zagadnienia dot. popytu, zakupu i przyjmowania towarów)
gospodarkę magazynową
przygotowanie i sprzedaż towarów (wyposażenie punktów handlowych, zasady rozmieszczania towarów, organizację sprzedaży, gospodarkę opakowaniami)
ustalanie cen (marże, podatki, odliczenia)
czynności pozasprzedażowe (inwentaryzację, odpowiedzialność materialną pracowników, zabezpieczenie towarów przed kradzieżą, ubezpieczenie punktów sprzedaży)
bezpieczne wykonywanie pracy w handlu (bhp, ergonomię pracy, choroby zawodowe, wypadki przy pracy, ochronę przeciwpożarową, ochronę środowiska, organy i instytucje ochrony środowiska)
Na końcu rozdziałów zamieszczono pytania testowe i zadania.
UWAGA! Podręcznik Organizacja sprzedaży do kwalifikacji Prowadzenie sprzedaży HAN.01 opracowano na podstawie podręcznika Organizacja i techniki sprzedaży, dostosowując go do rozporządzenia Ministra Edukacji Narodowej z dnia 16 maja 2019 r. w sprawie podstaw programowych kształcenia w zawodach szkolnictwa branżowego oraz dodatkowych umiejętności zawodowych w zakresie wybranych zawodów szkolnictwa zawodowego.
Parametry:
Autor:
Elżbieta Strzyżewska, Iwona Wielgosik
Wydawnictwo:
eMPi2
Stron:
264
Rok wydania:
2020
Oprawa:
broszurowa
Nie ma jeszcze komentarzy ani ocen dla tego produktu.

Oceń

Jakość
Funkcjonalność
Cena
Podpis
Opinia
Zadaj pytanie
Podpis:
E-mail:
Zadaj pytanie: