Organizacja produkcji gastronomicznej NPP WSIP

Symbol: 9788302135934
Dostępność: 10 szt.
83.95 zł Brutto
szt.
Zamówienie telefoniczne: 791572838 Zostaw telefon
Wysyłka w ciągu: 3 dni
Cena przesyłki:
7.99 zł Brutto
  • Odbiór osobisty 0.00 zł Brutto
  • DPD Pickup punkt odbioru / automat paczkowy 7.99 zł Brutto
  • Paczkomaty InPost 12.99 zł Brutto
  • Kurier DPD 14.99 zł Brutto
  • Kurier INPOST 14.99 zł Brutto
  • Kurier DPD Pobranie 19.99 zł Brutto
Więcej o produkcie
Autor:
Anna Kmiołek
Wydawnictwo:
WSiP
Stron:
152
Rok wydania:
2013
Oprawa:
broszurowa
Format:
17x24 cm
Waga
0.15 kg
EAN:
9788302135934

Podręcznik do nauki zawodutechnik żywienia i usług gastronomicznychrealizujący treści z zakresuczęści 2 kwalifikacji T.15(Organizacja produkcji gastronomicznej).Prezentuje wiedzę i uczy umiejętności potrzebnych do planowania produkcji, kontrolowania procesów produkcji oraz oceny jakości sporządzonych potraw, a także opracowania kart menu, obliczania zapotrzebowania na surowce i półprodukty, kalkulowania cen potraw i napojów oraz opracowania receptur gastronomicznych. Wiedza teoretyczna wsparta jest licznymi przykładami i ćwiczeniami wskazującymi sposoby praktycznego jej wykorzystania.
Parametry:
Autor:
Anna Kmiołek
Wydawnictwo:
WSiP
Stron:
152
Rok wydania:
2013
Oprawa:
broszurowa
Format:
17x24 cm
Nie ma jeszcze komentarzy ani ocen dla tego produktu.
Jakość
Funkcjonalność
Cena
Podpis
Opinia
Zadaj pytanie
Podpis:
E-mail:
Zadaj pytanie:

Strona korzysta z plików cookies zgodnie z Polityką Cookies w celu realizacji usług. Korzystanie z witryny oznacza, że będą one umieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.