• Ogniem i dymem. Niebanalne przepisy...

Autor Martin Nordin
Wydawnictwo Zwierciadło
Stron 192
Rok wydania 2019
Oprawa broszurowa
Format 16,5x22 cm
25.54
szt. Do przechowalni
Wysyłka w ciągu 3 dni
Cena przesyłki 7.99
Odbiór osobisty 0
DPD Pickup punkt odbioru / automat paczkowy 7.99
Paczkomaty InPost 12.99
Kurier DPD 14.99
Kurier INPOST 14.99
Kurier DPD Pobranie 19.99
Dostępność 6 szt.
Waga 0.15 kg
EAN 9788381320900

Zamówienie telefoniczne: 791572838

Zostaw telefon
Ogniem i dymem. Niebanalne przepisy. Nie tylko z warzyw zabierze Cię w podróż po nowych, wyjątkowych i niespotykanych smakach oraz zapachach. Odkryj jak opiec, przyrumieniać, uprażyć warzywa na ogniu i sprawić, by cebula stała się słodka, bakłażan przeszedł smakowitym dymem, a buraki nabrały pięknego brązowego koloru.
Przyrządzanie warzyw na ogniu, to znacznie więcej niż tylko pieczenie na grillu. Niektóre jarzyny można żarzyć bezpośrednio na gorącym węglu, inne opiekać na ruszcie albo po prostu wędzić.
Ta wyjątkowa książka pomoże Ci przygotować oryginalne i niepowtarzalne dania. Wykorzystaj jeden z ponad 70 autorskich przepisów. Baw się i eksperymentuj. Wypróbuj nowe techniki, miej odwagę skosztować grillowanego groszku czy ananasa, poczuj wyjątkowy smak chrupiących papryczek chili i kalafiora. Wypij love drink z pieczonego selera. Zjedz wędzone pomidory, czy burgera z kabaczka i fasoli mung.
Zaproś przyjaciół, sąsiadów i rodzinę do stołu, zaproponuj im pyszny, aromatyczny posiłek oraz niezapomnianą podróż kulinarną w krainę ognia i dymu.
Nie ma jeszcze komentarzy ani ocen dla tego produktu.
  • Oceń

Jakość
Funkcjonalność
Cena
Podpis
Opinia