-
Obsługa konsumenta ćw. REA
![Obsługa konsumenta ćw. REA Obsługa konsumenta ćw. REA](/images/rb343/478000-479000/Obsluga-konsumenta-cw-REA_%5B478055%5D_480.jpg)
![Obsługa konsumenta ćw. REA Obsługa konsumenta ćw. REA](/images/rb343/478000-479000/Obsluga-konsumenta-cw-REA_%5B478055%5D_480.jpg)
Symbol:
9788302147340
54.71
Wysyłka w ciągu | 3 dni |
Cena przesyłki | 7.99 |
Dostępność |
|
Waga | 0.15 kg |
Kod kreskowy | |
EAN | 9788302147340 |
Zamówienie telefoniczne: 791572838
Zostaw telefon |
Zeszyt ćwiczeń do nauki zawodu technik hotelarstwa na poziomie technikum w zakresie kwalifikacji T.12 (Obsługa gości w obiekcie świadczącym usługi hotelarskie).
- Omawia zagadnienia związane z praktyczną stroną obsługi konsumenta.
- Pokazuje techniki serwowania potraw, nakrywania do stołu, zdobienia dań.
- Wprowadza terminy angielskie i francuskie używane w branży hotelarskiej i gastronomicznej.
- Wprowadza podstawy protokołu dyplomatycznego.
Zeszyt zawiera wiele wskazówek, ułatwiających wykonanie zadań, i liczne ilustracje, które pomagają w zrozumieniu omawianych treści i stanowią wzór do naśladowania przy nauce poszczególnych technik związanych z branżą hotelarską.
Nie ma jeszcze komentarzy ani ocen dla tego produktu.