• O kremówce w Wadowicach i widelcu w butelce

Autor Tadeusz Gwiaździński
Wydawnictwo Nowik
Stron 176
Rok wydania 2008
Oprawa broszurowa
Format 11x18 cm
10.10
szt. Do przechowalni
Wysyłka w ciągu 3 dni
Cena przesyłki 7.99
Odbiór osobisty 0
DPD Pickup punkt odbioru / automat paczkowy 7.99
Paczkomaty InPost 12.99
Kurier DPD 14.99
Kurier INPOST 14.99
Kurier DPD Pobranie 19.99
Dostępność 5 szt.
Waga 0.15 kg
EAN 9788389848734

Zamówienie telefoniczne: 791572838

Zostaw telefon
Książka autora lubianych przez czytelników artykułów w miesięcznikach ,,Kuchnia" oraz ,,Smaki i Aromaty". Tadeusz Gwiaździński prowadził też popularny telewizyjny program o deserach. Jak powiada, ,,musiał na słodko, bo wszystkie słone tematy były już zajęte".

Książka przeznaczona jest dla miłośników gotowania i - dobrego jedzenia! Także i tych, którzy jedynie lubią sobie poczytać o ciekawostkach kulinarnych. Może być wspaniałym prezentem pod choinkę, z powodzeniem zastąpi kwiatek, gdy się wybieramy do przyjaciół.

Jako lektura lekka, sympatyczna i pełna zabawnych opowieści, idealnie nadaje się do podróży - bez trudu zmieści się nawet w niewielkiej podróżnej torbie, również w damskiej torebce.

To OBOWIĄZKOWA pozycja na półce z książkami w domu każdego prawdziwego smakosza!
Nie ma jeszcze komentarzy ani ocen dla tego produktu.
  • Oceń

Jakość
Funkcjonalność
Cena
Podpis
Opinia