Brak towaru

O kremówce w Wadowicach i widelcu w butelce

Dostępność: 0 szt.
10.10
szt.
Zamówienie telefoniczne: 791572838 Zostaw telefon
Wysyłka w ciągu: 3 dni
Cena przesyłki:
7.99
  • Odbiór osobisty 0
  • DPD Pickup punkt odbioru / automat paczkowy 7.99
  • Paczkomaty InPost 12.99
  • Kurier DPD 14.99
  • Kurier INPOST 14.99
  • Kurier DPD Pobranie 19.99
Więcej o produkcie
Autor:
Tadeusz Gwiaździński
Wydawnictwo:
Nowik
Stron:
176
Rok wydania:
2008
Oprawa:
broszurowa
Format:
11x18 cm
Waga
0.15 kg
EAN:
9788389848734
Książka autora lubianych przez czytelników artykułów w miesięcznikach ,,Kuchnia" oraz ,,Smaki i Aromaty". Tadeusz Gwiaździński prowadził też popularny telewizyjny program o deserach. Jak powiada, ,,musiał na słodko, bo wszystkie słone tematy były już zajęte".

Książka przeznaczona jest dla miłośników gotowania i - dobrego jedzenia! Także i tych, którzy jedynie lubią sobie poczytać o ciekawostkach kulinarnych. Może być wspaniałym prezentem pod choinkę, z powodzeniem zastąpi kwiatek, gdy się wybieramy do przyjaciół.

Jako lektura lekka, sympatyczna i pełna zabawnych opowieści, idealnie nadaje się do podróży - bez trudu zmieści się nawet w niewielkiej podróżnej torbie, również w damskiej torebce.

To OBOWIĄZKOWA pozycja na półce z książkami w domu każdego prawdziwego smakosza!
Parametry:
Autor:
Tadeusz Gwiaździński
Wydawnictwo:
Nowik
Stron:
176
Rok wydania:
2008
Oprawa:
broszurowa
Format:
11x18 cm
Nie ma jeszcze komentarzy ani ocen dla tego produktu.
Jakość
Funkcjonalność
Cena
Podpis
Opinia
Zadaj pytanie
Podpis:
E-mail:
Zadaj pytanie: