Miód na stole

Dostępność: 10 szt.
21.37
szt.
Zamówienie telefoniczne: 791572838 Zostaw telefon
Wysyłka w ciągu: 3 dni
Cena przesyłki:
7.99
  • Odbiór osobisty 0
  • DPD Pickup punkt odbioru / automat paczkowy 7.99
  • Paczkomaty InPost 12.99
  • Kurier DPD 14.99
  • Kurier INPOST 14.99
  • Kurier DPD Pobranie 19.99
Więcej o produkcie
Autor:
Patrycja Rozumowicz, Bolesław Pilarek
Wydawnictwo:
Wydawnictwo Duszpasterstwa Rolników
Stron:
376
Rok wydania:
2018
Oprawa:
broszurowa
Format:
22x16 cm
Waga
0.15 kg
EAN:
9788374012980
Lecznicze i odżywcze właściwości miodu są znane od najdawniejszych czasów. Jest on jednym z najczęściej wykorzystywanych naturalnych produktów węglowodanowych, łatwo przyswajalnych przez człowieka. Miodem można wzbogacić wartości odżywcze i smakowe wielu potraw, mięs, sosów, ciast i napojów. Dodatek miodu świetnie poprawia i harmonizuje smak potrawy. Autorzy książki proponują przepisy na najróżniejsze potrawy, w których jako jeden ze składników lub ważnych dodatków występuje miód.
Parametry:
Autor:
Patrycja Rozumowicz, Bolesław Pilarek
Wydawnictwo:
Wydawnictwo Duszpasterstwa Rolników
Stron:
376
Rok wydania:
2018
Oprawa:
broszurowa
Format:
22x16 cm
Nie ma jeszcze komentarzy ani ocen dla tego produktu.

Oceń

Jakość
Funkcjonalność
Cena
Podpis
Opinia
Zadaj pytanie
Podpis:
E-mail:
Zadaj pytanie: