Mięsiwo. Krótka historia mięsożerstwa

Dostępność: 6 szt.

Cena: 31.98

szt.
Zamówienie telefoniczne: 791572838

Dostępność i dostawa

Wysyłka w ciągu: 3 dni
Cena przesyłki:
7.99
  • Odbiór osobisty 0
  • DPD Pickup punkt odbioru / automat paczkowy 7.99
  • Paczkomaty InPost 12.99
  • Kurier DPD 14.99
  • Kurier INPOST 14.99
  • Kurier DPD Pobranie 19.99

Więcej o produkcie

Autor:
Andrzej Kozioł
Stron:
250
Rok wydania:
2024
Oprawa:
Miękka
Format:
13x19
Data wydania:
2024-03-25
Status:
JEST
Wydawca:
Petrus
Wydanie:
1
Waga
0.23 kg
EAN:
9788377207642
Andrzej Kozioł, krakowski pisarz i dziennikarz, od lat konsekwentnie oprowadza swoich czytelników po kuchniach i restauracjach, po historii widzianej poprzez kulinaria. Tym razem - po książkach o ziemniakach, chlebie oraz rybach - zaprasza na prawdziwą mięsną ucztę. Na przechadzkę po związanych z mięsem obyczajach, nakazach, zakazach i przesądach. Jak zawsze - mnóstwo anegdot, niezwykłych opowieści oraz niezwykłych przepisów, starych, ale ciągle do wykorzystania w kuchni.
Parametry:
Autor:
Andrzej Kozioł
Stron:
250
Rok wydania:
2024
Oprawa:
Miękka
Format:
13x19
Data wydania:
2024-03-25
Status:
JEST
Wydawca:
Petrus
Wydanie:
1
Nie ma jeszcze komentarzy ani ocen dla tego produktu.
Ocena produktu
Zadaj pytanie