Miary i miarki niezbędne w kuchni. Dobra kuchnia

Dostępność: 50 szt.

Cena: 5.18

szt.
Zamówienie telefoniczne: 791572838

Dostępność i dostawa

Wysyłka w ciągu: 3 dni
Cena przesyłki:
7.99
  • Odbiór osobisty 0
  • DPD Pickup punkt odbioru / automat paczkowy 7.99
  • Paczkomaty InPost 12.99
  • Kurier DPD 14.99
  • Kurier INPOST 14.99
  • Kurier DPD Pobranie 19.99

Więcej o produkcie

Autor:
Iwona Czarkowska
Stron:
32
Rok wydania:
2025
Oprawa:
Miękka
Format:
13,5x21
Data wydania:
2025-10-22
Status:
Nowość
Wydawca:
Dragon
Wydanie:
1
Seria:
Dobra kuchnia
Waga
0.07 kg
EAN:
9788382744644

Odliczanie, odmierzanie, ważenie - bez tych czynności trudno wyobrazić sobie jakiekolwiek działania w kuchni. Nawet geniusz kulinarny nie poradziłby sobie z przyrządzeniem jakiejkolwiek potrawy, gdyby stosował wyłącznie metodę "na oko". Na szczęście przepisy, z których korzystamy, zawierają precyzyjne wskazówki dotyczące ilości poszczególnych składników potrawy. I tu nierzadko zaczyna się kłopot: jedne receptury podają wielkości w łyżkach i szklankach, inne w litrach, jeszcze inne w kilogramach... Uciążliwości pojawiają się również, gdy korzystamy z oryginalnych przepisów krajów stosujących inne jednostki, a także kiedy sięgamy po tradycyjne receptury z dawnych książek kucharskich. Na szczęście jest rozwiązanie. Dzięki przejrzystym tabelom zawartym w tej broszurze przeliczanie jednostek w kuchni okaże się dziecinnie proste.

Parametry:
Autor:
Iwona Czarkowska
Stron:
32
Rok wydania:
2025
Oprawa:
Miękka
Format:
13,5x21
Data wydania:
2025-10-22
Status:
Nowość
Wydawca:
Dragon
Wydanie:
1
Seria:
Dobra kuchnia
Nie ma jeszcze komentarzy ani ocen dla tego produktu.
Ocena produktu
Zadaj pytanie