Strona korzysta z plików cookies zgodnie z Polityką Cookies w celu realizacji usług. Korzystanie z witryny oznacza, że będą one umieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.
Men with the Pot: książka kucharska. Pyszne grillowane mięsa i leśne uczty
Symbol:
Dostępność:
3
szt.
Cena:71.56
szt.
Zamówienie telefoniczne: 791572838
Dostępność i dostawa
Wysyłka w ciągu: 3 dni
Cena przesyłki:
7.99
Odbiór osobisty0
DPD Pickup punkt odbioru / automat paczkowy7.99
Paczkomaty InPost12.99
Kurier DPD14.99
Kurier INPOST14.99
Kurier DPD Pobranie19.99
Więcej o produkcie
Autor:
Krzysztof Szymański,Sławek Kalkraut
Stron:
208
Rok wydania:
2023
Oprawa:
twarda
Format:
21x26
Data wydania:
2023-11-15
Status:
JEST
Wydawca:
APN Promise
Wydanie:
1
Tłumaczenie:
Skawran Katarzyna Anna
Waga
0.96 kg
Kod kreskowy:
EAN:
9788375415124
Po raz pierwszy książka kucharska
od „Men with the Pot"
Dołącz do Krzysztofa i Sławka w lesie i naucz się rozpalania ognia i robienia ze znalezionego drewna wszystkiego - od szpikulców na szaszłyki po stojak na patelnię. Nie masz na to czasu? Użyj grilla lub żeliwnej patelni. Nadal będziesz w stanie przyrządzić mięsne dania, wiejskie zapiekanki oraz polecane przez nich specjały. Wśród przepisów na wyśmienite posiłki są:
Biwakowe przepisy z całego świata: ogniskowe ravioli, drobiowe alfredo z dodatkami, roladki wołowe po polsku, pierogi od zera, leśne danie na wynos i tagliatelle z sosem ragù
Mięsna uczta: stek tomahawk, rostbef z ziemniakami Hasselback, tropikalne żeberka wieprzowe, wieprzowina z ananasem, glazurowany boczek, irlandzki gulasz z ogniska i kotlety jagnięce w sosie z granatów
Kurczak, indyk i kaczka: kurczak smażony w lesie, pierś indyka z sosem żurawinowym, pierś kaczki z tłuczonymi ziemniakami i kieszonki z kurczaka zawijane w bekon
Leśne wypieki: pizza z patelni, leśne precle, kiełbaski w cieście, chleb serowy, calzone i biwakowe pączki
Z morza do lasu: pijany łosoś, rybne curry, ryba z frytkami i purée z groszku, dorsz w ziołowej panierce i leśne kotlety rybne
Burgery, kanapki, quesadille i tacosy: kanapki z wędzonym boczkiem, kapiący cheeseburger, serowe tacosy i najlepsza kanapka z pulpetami
Pójdź w ślady autorów, a wtedy nawet prosty przepis na kolację w środku tygodnia stanie się odskocznią od zwyczajności.
Parametry:
Autor:
Krzysztof Szymański,Sławek Kalkraut
Stron:
208
Rok wydania:
2023
Oprawa:
twarda
Format:
21x26
Data wydania:
2023-11-15
Status:
JEST
Wydawca:
APN Promise
Wydanie:
1
Tłumaczenie:
Skawran Katarzyna Anna
Nie ma jeszcze komentarzy ani ocen dla tego produktu.