Łódzka kuchnia regionalna

Dostępność: 1 szt.

Cena: 37.30

szt.
Zamówienie telefoniczne: 791572838

Dostępność i dostawa

Wysyłka w ciągu: 3 dni
Cena przesyłki:
7.99
  • Odbiór osobisty 0
  • DPD Pickup punkt odbioru / automat paczkowy 7.99
  • Paczkomaty InPost 12.99
  • Kurier DPD 14.99
  • Kurier INPOST 14.99
  • Kurier DPD Pobranie 19.99

Więcej o produkcie

Autor:
Agata Zarębska, Izabela Borowska
Stron:
64
Rok wydania:
2017
Oprawa:
twarda
Format:
21,5x27,5
Data wydania:
2017-11-10
Status:
JEST
Wydawca:
KSIĘŻY MŁYN DOM WYDAWNICZY MICHAŁ KOLIŃSKI
Wydanie:
1
Waga
0.684 kg
EAN:
9788377293683

Kuchnia regionu łódzkiego to wyjątkowa książka kucharska poświęcona tradycjom kulinarnym województwa łódzkiego. Autorki Łódzkiej kuchni czterech kultur zapraszają na kolejną wyprawę po smakach regionu. Tym razem wyruszają poza granice ziemi obiecanej - do miasteczek i wsi, w których na co dzień pielęgnuje się kulinarne dziedzictwo, produkując i wytwarzając tradycyjne przysmaki w sposób niezmieniony od dziesięcioleci.

Poznajcie regionalne produkty, z których słynie województwo łódzkie, i zobaczcie, jak niezwykłe potrawy można z nich przygotować. Pomogą w tym szefowie kuchni najlepszych restauracji w regionie, którzy z produktów często zapomnianych lub pomijanych w codziennym gotowaniu przyrządzili dania, które skradną wasze podniebienia. Sprawdźcie, jak wspaniale może smakować prosta wodzianka, dowiedzcie się, czym jest trzepka i przekonajcie się, że nawet zwykły chrzan może stać się gwiazdą obiadu.

Książka prezentuje blisko 30 przepisów na dania przyrządzone z produktów wytwarzanych tradycyjnie w województwie łódzkim. To nowoczesne, ciekawe propozycje, które pozwolą wam na nowo odkryć kulinarne bogactwo regionu.

Parametry:
Autor:
Agata Zarębska, Izabela Borowska
Stron:
64
Rok wydania:
2017
Oprawa:
twarda
Format:
21,5x27,5
Data wydania:
2017-11-10
Status:
JEST
Wydawca:
KSIĘŻY MŁYN DOM WYDAWNICZY MICHAŁ KOLIŃSKI
Wydanie:
1
Nie ma jeszcze komentarzy ani ocen dla tego produktu.
Ocena produktu
Zadaj pytanie