Kuchnia wege bogata w białko. Ponad 85 rewolucyjnych przepisów na wegańskie dania pełne protein

Dostępność: 3 szt.

Cena: 43.88

szt.
Zamówienie telefoniczne: 791572838

Dostępność i dostawa

Wysyłka w ciągu: 3 dni
Cena przesyłki:
7.99
  • Odbiór osobisty 0
  • DPD Pickup punkt odbioru / automat paczkowy 7.99
  • Paczkomaty InPost 12.99
  • Kurier DPD 14.99
  • Kurier INPOST 14.99
  • Kurier DPD Pobranie 19.99

Więcej o produkcie

Autor:
Robin Robertson
Stron:
192
Rok wydania:
2023
Oprawa:
Miękka
Format:
19,2x23,5
Data wydania:
2023-05-17
Status:
JEST
Wydawca:
PUBLICAT
Wydanie:
1
Tłumaczenie:
Paulina Kielan
Waga
0.424 kg
EAN:
9788327126771

Zaczynasz swoją przygodę z weganizmem lub innym sposobem żywienia wykluczającym mięso i chcesz się dowiedzieć, jakie roślinne produkty są bogatym źródłem białka? A może od lat stosujesz taką dietę i szukasz pomysłu na to, jak wzmocnić organizm i poprawić kondycję? Ta książka zawiera wszystko, czego potrzebujesz. Robin Robertson rozprawia się w niej z wciąż pokutującym mitem, że trudno dostarczać sobie białka na diecie wegańskiej. Autorka jest pionierką proteinowej rewolucji - ruchu upowszechniającego wiedzę na temat białka pochodzenia roślinnego, znajdującego się w warzywach, owocach, produktach zbożowych oraz nasionach i orzechach. Znajdziesz tutaj ponad 85 wyjątkowych przepisów na wysokobiałkowe potrawy, a także praktyczny przewodnik po produktach roślinnych będących prawdziwymi bombami proteinowymi.


„Książka Robin Robertson pokazuje, że niektóre z najbardziej wartościowych produktów roślinnych są zarazem bogatym źródłem białka. Tym samym stanowi nieocenioną pomoc dla osób pragnących poprawić zdrowie dzięki diecie roślinnej".
Michael Greger, autor bestsellera „Jak nie umrzeć przedwcześnie"

„Gdy rośniemy, zapotrzebowanie naszego organizmu na białko się zwiększa. Niektóre osoby potrzebują go więcej niż inne, co wynika z ich trybu życia i predyspozycji genetycznych. Skąd wiedzieć, jaka ilość jest odpowiednia? Jak zadbać o to, by zapewnić sobie właściwą ilość białka najwyższej jakości? Odpowiedź na te i wiele innych pytań znajdziesz w książce «Kuchnia wege bogata w białko». Stosuj się do zawartych w niej rad i wskazówek, a zyskasz dwie rzeczy: po pierwsze pokochasz jedzenie, a po drugie twoje ciało będzie ci za to wdzięczne".
John Robbins, dyrektor i współzałożyciel ruchu Food Revolution Network, autor książki „Głosy rewolucji żywnościowej"

Parametry:
Autor:
Robin Robertson
Stron:
192
Rok wydania:
2023
Oprawa:
Miękka
Format:
19,2x23,5
Data wydania:
2023-05-17
Status:
JEST
Wydawca:
PUBLICAT
Wydanie:
1
Tłumaczenie:
Paulina Kielan
Nie ma jeszcze komentarzy ani ocen dla tego produktu.
Ocena produktu
Zadaj pytanie