Kuchnia wegańska na cztery pory roku wyd. 2023

Dostępność: 1 szt.

Cena: 32.88

szt.
Zamówienie telefoniczne: 791572838

Dostępność i dostawa

Wysyłka w ciągu: 3 dni
Cena przesyłki:
7.99
  • Odbiór osobisty 0
  • DPD Pickup punkt odbioru / automat paczkowy 7.99
  • Paczkomaty InPost 12.99
  • Kurier DPD 14.99
  • Kurier INPOST 14.99
  • Kurier DPD Pobranie 19.99

Więcej o produkcie

Autor:
Magdalena Jarzynka-Jendrzejewska,Ewa Sypnik-Pogorzelska
Stron:
192
Rok wydania:
2023
Oprawa:
Miękka
Format:
16,5x23,5
Data wydania:
2023-10-20
Status:
JEST
Wydawca:
Wydawnictwo RM
Wydanie:
1
Waga
0.454 kg
EAN:
9788381517942

Dieta wegańska wcale nie musi być jednostajna. Wystarczy, że odkryjesz bogactwo darów każdej z pór roku. Wiosenne warzywa liściaste, letnie zioła, jesienne owoce, zimowe bulwy... Matka Natura dba o różnorodność naszego jadłospisu. Wystarczy tylko wyczuć jej rytm. Sezonowość to klucz do prawidłowo zbilansowanej diety. Warto zwracać na nią uwagę przy robieniu zakupów. Dzięki temu mamy szansę na zdrowsze życie i wspomagamy lokalnych wytwórców. Dzięki tej książce dowiesz się, jak tego dokonać. Znajdziesz tu informacje o: - korzyściach płynących ze stosowania diety wegańskiej, - makro- i mikroskładnikach w żywieniu weganina, - źródłach białek, tłuszczów, węglowodanów, witamin i minerałów, - składnikach niedoborowych w diecie wegańskiej i sposobach ich uzupełnienia oraz przepisy na wyjątkowe wegańskie dania z uwzględnieniem produktów sezonowych. Ewa Sypnik-Pogorzelska i Magdalena Jarzynka-Jendrzejewska to dyplomowane dietetyczki z powołaniem i założycielki Poradni Dietetycznej Dietosfera. Autorki licznych książek i artykułów. Występowały w programach poradnikowych i lifestylowych dla telewizji Kuchnia+, Polsat i TVN.

Parametry:
Autor:
Magdalena Jarzynka-Jendrzejewska,Ewa Sypnik-Pogorzelska
Stron:
192
Rok wydania:
2023
Oprawa:
Miękka
Format:
16,5x23,5
Data wydania:
2023-10-20
Status:
JEST
Wydawca:
Wydawnictwo RM
Wydanie:
1
Nie ma jeszcze komentarzy ani ocen dla tego produktu.
Ocena produktu
Zadaj pytanie