Kuchnia meksykańska

Dostępność: 3 szt.
3.61
szt.
Zamówienie telefoniczne: 791572838 Zostaw telefon
Wysyłka w ciągu: 3 dni
Cena przesyłki:
7.99
  • Odbiór osobisty 0
  • DPD Pickup punkt odbioru / automat paczkowy 7.99
  • Paczkomaty InPost 12.99
  • Kurier DPD 14.99
  • Kurier INPOST 14.99
  • Kurier DPD Pobranie 19.99
Więcej o produkcie
Autor:
Małgorzata Puzio
Stron:
64
Rok wydania:
2014
Oprawa:
Miękka
Format:
16,5x23,3
Data wydania:
2025-05-27
Status:
JEST
Wydawca:
Arystoteles
Wydanie:
1
Waga
0.144 kg
EAN:
9788363803568

Zawiera przepisy sztuki kulinarnej Meksyku i okolic. Łączy tradycje tubylczych Indian i wpływów hiszpańskich konkwistadorów.
Opiera się głównie na kukurydzy, roślinach strączkowych (około 20 różnych gatunków fasoli) i różnych odmianach papryki i chili.

Parametry:
Autor:
Małgorzata Puzio
Stron:
64
Rok wydania:
2014
Oprawa:
Miękka
Format:
16,5x23,3
Data wydania:
2025-05-27
Status:
JEST
Wydawca:
Arystoteles
Wydanie:
1
Nie ma jeszcze komentarzy ani ocen dla tego produktu.
Jakość
Funkcjonalność
Cena
Podpis
Opinia
Zadaj pytanie
Podpis:
E-mail:
Zadaj pytanie: