Brak towaru

Kuchnia góralska. Potrawy tradycyjne w.2014

Dostępność: 0 szt.
46.31
szt.
Zamówienie telefoniczne: 791572838 Zostaw telefon
Wysyłka w ciągu: 3 dni
Cena przesyłki:
7.99
  • Odbiór osobisty 0
  • DPD Pickup punkt odbioru / automat paczkowy 7.99
  • Paczkomaty InPost 12.99
  • Kurier DPD 14.99
  • Kurier INPOST 14.99
  • Kurier DPD Pobranie 19.99
Więcej o produkcie
Autor:
Barbara Jakimowicz-Klein
Wydawnictwo:
ASTRUM
Stron:
266
Rok wydania:
2014
Oprawa:
broszurowa
Format:
14,8x20,4 cm
Waga
0.15 kg
EAN:
9788372777072
Bez wątpienia każdy z nas przynajmniej raz w życiu zanucił słynne ,,Góralu, czy ci nie żal". Zapewne niejeden z tęsknotą wspomina ostatnie wakacje spędzone pod Giewontem, a wielu na myśl o fizołach, oscypkach smażonych z żurawinami czy nader popularnej ostatnio kwaśnicy z rozmarzeniem przełyka ślinę. I po co tak się ,,męczyć", skoro można postarać się o odrobinę góralszczyzny na co dzień we własnym domu! Wystarczy nieco chęci oraz ta książka - poświęcona właśnie sztuce kulinarnej mieszkańców Podhala. Barbara Jakimowicz-Klein zawarła w niej moc wyśmienitych przepisów zarówno na codzienne, tradycyjne potrawy górali, jak i dania ,,pańskie" - bardziej współczesne, urozmaicone ,,miejskimi nowinkami". Okrasiła to - jak na dobrą gaździnę przystało - nader ciekawym wstępem o góralskich zwyczajach kulinarnych, roli ziół i przypraw. Bez względu więc na to, czy jesteś prawdziwym góralem, czy zwykłym ceprem, jeśli chcesz poczuć w ustach halny, sięgnij po KUCHNIĘ GÓRALSKĄ!
Parametry:
Autor:
Barbara Jakimowicz-Klein
Wydawnictwo:
ASTRUM
Stron:
266
Rok wydania:
2014
Oprawa:
broszurowa
Format:
14,8x20,4 cm
Nie ma jeszcze komentarzy ani ocen dla tego produktu.

Oceń

Jakość
Funkcjonalność
Cena
Podpis
Opinia
Zadaj pytanie
Podpis:
E-mail:
Zadaj pytanie: