Kuchnia chińska. Najlepsze przepisy

Dostępność: 6 szt.
39.46
szt.
Zamówienie telefoniczne: 791572838 Zostaw telefon
Wysyłka w ciągu: 3 dni
Cena przesyłki:
7.99
  • Odbiór osobisty 0
  • DPD Pickup punkt odbioru / automat paczkowy 7.99
  • Paczkomaty InPost 12.99
  • Kurier DPD 14.99
  • Kurier INPOST 14.99
  • Kurier DPD Pobranie 19.99
Więcej o produkcie
Autor:
Margot Zhang
Stron:
144
Rok wydania:
2024
Oprawa:
twarda
Format:
17,5x24,5
Data wydania:
2024-10-31
Status:
JEST
Wydawca:
Wydawnictwo RM
Wydanie:
1
Waga
0.514 kg
EAN:
9788381519021

Zapraszamy w podróż po niezwykłych smakach Chin! Odkryj najlepsze przepisy na słynne dania kuchni chińskiej i przekonaj się, jak łatwo przyrządzić je w domu. 
W tej niezwykłej książce kucharskiej znajdziesz przepisy podstawowe, przekąski, pierożki, makarony i placki, dania z warzywami, makaronem i tofu, a także mięsne, z rybami i skorupiakami oraz słodkości i napoje. Poznasz najważniejsze składniki i techniki. Dokładnym instrukcjom towarzyszą barwne zdjęcia ukazujące przygotowanie potrawy krok po kroku oraz wskazówki, dzięki którym poznasz sekrety kuchni chińskiej.
Masz ochotę na pierożki Won ton, smażone bakłażany z sosem sojowym, kaczkę w winie ryżowym i z batatami, smażone krewetki, a może księżycowe ciasteczka? Wszystkie je znajdziesz w tej książce. 

Margot Zhang urodziła się i dorastała w Pekinie. Od dziecka pod okiem mamy i babci poznawała sekrety smacznego gotowania dla całej rodziny. Do Paryża przyjechała, by studiować lingwistykę. W 2008 roku założyła bloga, na którym dzieli się prostymi przepisami na autentyczną kuchnię chińską. Dziś poświęca cały swój czas i energię swojej pasji: uczy amatorów gotowania, a profesjonalistom doradza i pomaga tworzyć oryginalne przepisy.

Parametry:
Autor:
Margot Zhang
Stron:
144
Rok wydania:
2024
Oprawa:
twarda
Format:
17,5x24,5
Data wydania:
2024-10-31
Status:
JEST
Wydawca:
Wydawnictwo RM
Wydanie:
1
Nie ma jeszcze komentarzy ani ocen dla tego produktu.
Jakość
Funkcjonalność
Cena
Podpis
Opinia
Zadaj pytanie
Podpis:
E-mail:
Zadaj pytanie: