-
Kuchnia ajurwedyjska według czterech pór roku
Symbol:
49.37
Wysyłka w ciągu | 3 dni |
Cena przesyłki | 7.99 |
Dostępność | 10 szt. |
Waga | 0.15 kg |
Kod kreskowy | |
EAN | 9788360170403 |
Zamówienie telefoniczne: 791572838
Zostaw telefon |
Gotujmy według ajurwedy i delektujmy się potrawami z krajowych warzyw, owoców i ziół. Spożywanie pokarmów dostosowanych do typu osobowości wprowadza człowieka w stan równowagi, zapewnia organizmowi dobrą przemianę materii i pomaga usunąć z niego substancje toksyczne. Kuchnia ajurwedyjska to nie tylko egzotyczna kuchnia indyjska. Również europejskie artykuły spożywcze, rosnące u nas zioła, warzywa i owoce, można przyrządzać zgodnie z zasadami ajurwedy. 90 przepisów wegetariańskich, zawartych w tej książce, jest tego dowodem. Potrawy odpowiadają porom roku, są proste w przygotowaniu, a mimo to wyrafinowane w smaku. Książka zawiera wprowadzenie do filozofii ajurwedyjskiej oraz zalecenia żywieniowe i wykaz artykułów spożywczych wskazanych dla różnych typów konstytucyjnych.
Nie ma jeszcze komentarzy ani ocen dla tego produktu.