Kuchnia PRL-u w Chicago. Czesław radzi, jak smacznie gotować i robić pyszne szynki, kiełbasy oraz salcesony.

Dostępność: 10 szt.
39.19
szt.
Zamówienie telefoniczne: 791572838 Zostaw telefon
Wysyłka w ciągu: 3 dni
Cena przesyłki:
7.99
  • Odbiór osobisty 0
  • DPD Pickup punkt odbioru / automat paczkowy 7.99
  • Paczkomaty InPost 12.99
  • Kurier DPD 14.99
  • Kurier INPOST 14.99
  • Kurier DPD Pobranie 19.99
Więcej o produkcie
Autor:
Chodkowski Czesław
Stron:
312
Rok wydania:
2016
Oprawa:
twarda
Format:
23,3x14
Data wydania:
2018-09-14
Wydawca:
GRAF_IKA
Wydanie:
1
Waga
0.52 kg
EAN:
9788365239082
Czesław radzi jak smacznie gotować, robić pyszne szynki, kiełbasy oraz salcesony. Rozdział pierwszy: zupy, sałatki, jarzyny na ciepło i zimno, chleby, chlebki i bułeczki, makarony, pierogi, zapiekanki, przystawki, mięso, ryby, ciasta i desery. Rozdział drugi: wędliny - produkcja własna.
Parametry:
Autor:
Chodkowski Czesław
Stron:
312
Rok wydania:
2016
Oprawa:
twarda
Format:
23,3x14
Data wydania:
2018-09-14
Wydawca:
GRAF_IKA
Wydanie:
1
Nie ma jeszcze komentarzy ani ocen dla tego produktu.
Jakość
Funkcjonalność
Cena
Podpis
Opinia
Zadaj pytanie
Podpis:
E-mail:
Zadaj pytanie: