Koniec z przejadaniem się

Dostępność: 5 szt.
41.03
szt.
Zamówienie telefoniczne: 791572838 Zostaw telefon
Wysyłka w ciągu: 3 dni
Cena przesyłki:
7.99
  • Odbiór osobisty 0
  • DPD Pickup punkt odbioru / automat paczkowy 7.99
  • Paczkomaty InPost 12.99
  • Kurier DPD 14.99
  • Kurier INPOST 14.99
  • Kurier DPD Pobranie 19.99
Więcej o produkcie
Autor:
David A. Kessler
Wydawnictwo:
Fundacja Źródła Życia
Stron:
312
Rok wydania:
2020
Oprawa:
twarda
Waga
0.15 kg
EAN:
9788365309600
Współczesne społeczeństwa krajów zachodnich
dramatycznie przybierają na wadze. Dotyczy to zarówno
osób dorosłych, jak i nastolatków czy nawet małych
dzieci. Wraz z dodatkowymi kilogramami zyskujemy
poważne problemy cukrzycę, choroby układu krążenia
oraz wiele innych skracających życie chorób. Oto koszt
naszego nadbagażu. Dlaczego tak się dzieje? Kreując
jedzenie, producenci i restauratorzy wykorzystują
składniki i techniki, które sprawiają, że staje się ono dla
nas wyjątkowo smakowite i pobudza nasz układ nagrody.
W efekcie, choć nie odczuwamy głodu, nadal chcemy
jeść. Supersmaczne jedzenie przejmuje panowanie nad
naszym apetytem i naszymi odruchami, a producenci
żywności nad naszymi portfelami. David Kessler,
doświadczony lekarz i polityk, który w rządzie Stanów
Zjednoczonych toczył boje przeciwko przemysłowi
tytoniowemu, teraz demaskuje praktyki przemysłu
spożywczego i restauracyjnego, chwytające nas w
pułapkę naszej biologii, i szuka odpowiedzi na pytanie,
jak się z niej uwolnić.
Książka wyjaśnia, między innymi następujące
zagadnienia:
Jak schudnąć ?
Czy istnieje najlepsza dieta odchudzająca ?
Co jeść, a czego nie jeść ?
Preparaty na odchudzanie, czyli: Czego mogą nas
nauczyć leki odchudzające ?
Dlaczego tyjemy - jak wpadamy w pułapkę
jedzenia ?
Najlepsza dieta - zmienianie nawyków.
Parametry:
Autor:
David A. Kessler
Wydawnictwo:
Fundacja Źródła Życia
Stron:
312
Rok wydania:
2020
Oprawa:
twarda
Nie ma jeszcze komentarzy ani ocen dla tego produktu.

Oceń

Jakość
Funkcjonalność
Cena
Podpis
Opinia
Zadaj pytanie
Podpis:
E-mail:
Zadaj pytanie: