Kipi kasza

Dostępność: 3 szt.
51.20
szt.
Zamówienie telefoniczne: 791572838 Zostaw telefon
Wysyłka w ciągu: 3 dni
Cena przesyłki:
7.99
  • Odbiór osobisty 0
  • DPD Pickup punkt odbioru / automat paczkowy 7.99
  • Paczkomaty InPost 12.99
  • Kurier DPD 14.99
  • Kurier INPOST 14.99
  • Kurier DPD Pobranie 19.99
Więcej o produkcie
Autor:
Paweł Łukasik, Grzegorz Targosz
Wydawnictwo:
Samo Sedno
Stron:
248
Rok wydania:
2015
Oprawa:
twarda
Waga
0.15 kg
EAN:
9788377885536
Paweł Łukasik i Grzegorz Targosz, autorzy bloga Gotujzpasja.pl, specjalnie
na potrzeby tej publikacji przygotowali aż 105 pomysłowych przepisów, a
wszystkie z kaszą w roli głównej. Autorzy z jednej strony na nowo odkrywają
tradycję i proponują klasyczne dania we współczesnej odsłonie, a z drugiej -
wprowadzają kulinarne nowinki i zaskakują kucharską inwencją. Wszystkie
propozycje posiłków zilustrowane są wysmakowanymi, autorskimi
zdjęciami.
Blisko trzy czwarte przepisów to propozycje bezmięsne, a prawie
połowa to dania niezawierające glutenu - z książki skorzystają więc wegetarianie
i osoby poszukujące nowych pomysłów na bezglutenowe posiłki. Wszystkie
propozycje dań wiążą się z ideą zdrowego odżywiania i slow food, a przepisy będą
inspirujące zarówno dla amatorów, jak i pasjonatów gotowania.
Zaproś
znajomych na kaszotto i burgery jaglane, a na deser podaj smakowite muffinki
gryczano-amarantusowe z żurawiną!
Paweł Łukasik - pasjonat gotowania, z
wykształcenia technolog żywienia. Odpowiada za część merytoryczną, przygotowanie
dań oraz przepisy przygotowane specjalnie na potrzeby tej
publikacji.
Grzegorz Targosz - fotograf, absolwent Otwartego Studium
Fotografii Politechniki Krakowskiej, laureat Ogólnopolskiego Konkursu dla
Profesjonalnych Fotografów Kulinarnych, autor wszystkich zdjęć zamieszczonych w
książce.
Parametry:
Autor:
Paweł Łukasik, Grzegorz Targosz
Wydawnictwo:
Samo Sedno
Stron:
248
Rok wydania:
2015
Oprawa:
twarda
Nie ma jeszcze komentarzy ani ocen dla tego produktu.

Oceń

Jakość
Funkcjonalność
Cena
Podpis
Opinia
Zadaj pytanie
Podpis:
E-mail:
Zadaj pytanie: