Strona korzysta z plików cookies zgodnie z Polityką Cookies w celu realizacji usług. Korzystanie z witryny oznacza, że będą one umieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.
idealny dla początkujących kawoszy, a także dla najbardziej wymagających miłośników kawy.
Czy wiesz, że kawa jest drugim po wodzie najczęściej spożywanym napojem na świecie? Ile krajów zajmuje się zbieraniem i obróbką ziaren? Jak długą drogę musi pokonać ziarno, by od rolnika, przez palarnię, trafić w ręce baristy?
Poznaj sekrety baristów
·naucz się prawidłowych sposobów mielenia kawy, tak by wydobyć głęboki smak w zależności od sposobu jej przyrządzania
· wybierz najlepszy dla siebie ekspres do kawy
· odbierz prawdziwą lekcję latte art.
Wydobądź najlepszy aromat z każdego ziarna
Sébastien Racineux
trener baristów i nauczyciel przedmiotów ścisłych. Założyciel organizacji Espressologie i laureat drugiego miejsca w konkursie French Brewers Cup 2012.
Chung-Leng Tran
fotograf i barista. Mistrz French Brewers Cup 2012.
Parametry:
Autor:
Chung-Leng Tran,Sebastien Racineux
Stron:
192
Rok wydania:
2024
Oprawa:
twarda
Format:
17x24
Data wydania:
2024-11-13
Status:
JEST
Wydawca:
Znak Koncept
Wydanie:
1
Tłumaczenie:
Agnieszka Dywan
Nie ma jeszcze komentarzy ani ocen dla tego produktu.