Strona korzysta z plików cookies zgodnie z Polityką Cookies w celu realizacji usług. Korzystanie z witryny oznacza, że będą one umieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.
Ponad 100 znakomitych, pysznych i prostych wegańskich przepisów.
Michael Greger, lekarz medycyny, autor międzynarodowego bestsellera Jak nie umrzeć przedwcześnie. Co jeść, aby dłużej cieszyć się zdrowiem, prezentuje ilustrowaną książkę kucharską, w której dzieli się nauką o długotrwałym sukcesie w odchudzaniu. Publikacja ta jest swoistym suplementem do jego książki Jak się nie odchudzać. Przełomowa metoda zdrowej i trwałej utraty wagi.
Greger oferuje pyszne i zdrowe potrawy, które pozwalają całkowicie porzucić pomysły na różne diety. Autor udowadnia, że zidentyfikowanie dwudziestu jeden czynników przyspieszających utratę wagi w naszym organizmie i włączenie nowych, najnowocześniejszych odkryć medycznych, są niezbędne do położenia kresu liczeniu kalorii i angażowaniu się w drogie, niesprawdzone diety.
Książka jest niezwykle skuteczną pozycją, przeznaczoną dla wszystkich, którzy chcą wprowadzić zmiany w swoich nawykach żywieniowych, aby poprawić jakość życia, niezależnie od utraty wagi.
Dr Michael Greger - amerykański lekarz i autor zajmujący się tematyką zdrowia publicznego, znany z propagowania zdrowego stylu życia i diety roślinnej. Ukończył Uniwersytet Cornella. Jeden z założycieli Amerykańskiego Uniwersytetu Medycyny Stylu Życia. Nagrał ponad 2000 filmów o zdrowiu, które są nieodpłatnie dostępne na jego stronie NutritionFacts.org
Parametry:
Autor:
Michael Greger,Robin Robertson
Stron:
256
Rok wydania:
2023
Oprawa:
twarda
Format:
19x23,2
Data wydania:
2023-11-22
Status:
JEST
Wydawca:
Czarna owca
Wydanie:
1
Tłumaczenie:
Olga Szaczkus
Nie ma jeszcze komentarzy ani ocen dla tego produktu.