Grzyby w potrawach

Dostępność: 4 szt.
11.79
szt.
Zamówienie telefoniczne: 791572838 Zostaw telefon
Wysyłka w ciągu: 3 dni
Cena przesyłki:
7.99
  • Odbiór osobisty 0
  • DPD Pickup punkt odbioru / automat paczkowy 7.99
  • Paczkomaty InPost 12.99
  • Kurier DPD 14.99
  • Kurier INPOST 14.99
  • Kurier DPD Pobranie 19.99
Więcej o produkcie
Autor:
Bolesław Pilarek, Patrycja Rozumowicz, Elwira Ulan
Wydawnictwo:
Wydawnictwo Duszpasterstwa Rolników
Stron:
104
Rok wydania:
2018
Oprawa:
twarda
Format:
18,2x20,5 cm
Waga
0.15 kg
EAN:
9788374010399
Propozycje różnych przepisów potraw z grzybami. Niezwykły aromat jak również walory smakowe grzybów sprawiają, że należą one do najpopularniejszych i najbardziej cenionych specjałów kuchni polskiej. Wpływają na lepsze trawienie i przyswajalność pokarmów. Mogą stanowić podstawowy składnik wielu potraw lub dodatek smakowo-aromatyczny.
Parametry:
Autor:
Bolesław Pilarek, Patrycja Rozumowicz, Elwira Ulan
Wydawnictwo:
Wydawnictwo Duszpasterstwa Rolników
Stron:
104
Rok wydania:
2018
Oprawa:
twarda
Format:
18,2x20,5 cm
Nie ma jeszcze komentarzy ani ocen dla tego produktu.

Oceń

Jakość
Funkcjonalność
Cena
Podpis
Opinia
Zadaj pytanie
Podpis:
E-mail:
Zadaj pytanie: