Gotowanie na parze

Dostępność: 21 szt.

Cena: 31.76

szt.
Zamówienie telefoniczne: 791572838

Dostępność i dostawa

Wysyłka w ciągu: 3 dni
Cena przesyłki:
7.99
  • Odbiór osobisty 0
  • DPD Pickup punkt odbioru / automat paczkowy 7.99
  • Paczkomaty InPost 12.99
  • Kurier DPD 14.99
  • Kurier INPOST 14.99
  • Kurier DPD Pobranie 19.99

Więcej o produkcie

Autor:
Grzegorz Drużbański
Stron:
240
Rok wydania:
2025
Oprawa:
twarda
Format:
17x24,5
Data wydania:
2025-11-05
Status:
Nowość
Wydawca:
Dragon
Wydanie:
1
Waga
0.808 kg
EAN:
9788382745160

Gotowanie na parze nie jest chwilową modą, lecz wypróbowaną i różnorodną metoda przyrządzania posiłków. W porównaniu z tradycyjnymi sposobami umożliwia ona łatwe przygotowanie zdrowszych dań, które są kolorowe, pełne smaku i świeżości.

Gotowanie przez parowanie, odpowiednie dla większości potraw, ma zdecydowaną przewagę nad innymi technikami kulinarnymi. Posiłki przygotowane na parze są zdecydowanie bardziej pożywne, mają więcej witamin i minerałów. Poza tym przyrządzanie potraw na parze nie wymaga użycia dodatkowego tłuszczu, przez co są one zdrowsze i lżejsze.

Parametry:
Autor:
Grzegorz Drużbański
Stron:
240
Rok wydania:
2025
Oprawa:
twarda
Format:
17x24,5
Data wydania:
2025-11-05
Status:
Nowość
Wydawca:
Dragon
Wydanie:
1
Nie ma jeszcze komentarzy ani ocen dla tego produktu.
Ocena produktu
Zadaj pytanie