-
Europejski rynek cukru w warunkach globalizacji
Symbol:
28.59
Wysyłka w ciągu | 3 dni |
Cena przesyłki | 7.99 |
Dostępność | 3 szt. |
Waga | 0.15 kg |
Kod kreskowy | |
EAN | 9788322794395 |
Zamówienie telefoniczne: 791572838
Zostaw telefon |
Uważam, że przedstawione opracowanie stanowi wartościową pozycję, która ma potencja, aby wzbogacić polski dorobek dotyczący tego ważnego rynku. Autorka porusza w pracy sprawy ważne i dotąd nieczęsto analizowane w kontekście rynku cukru, takie jak: konkurencyjność, międzynarodowa krajowych i unijnych producentów, procesy globalizacyjne i ich wypłw na ten rynek, zmiany w strukturze światowej produkcji i in.
- z recenzji dr hab. Agaty Malak-Rawlikowskiej, SGGW
- z recenzji dr hab. Agaty Malak-Rawlikowskiej, SGGW
Nie ma jeszcze komentarzy ani ocen dla tego produktu.