• Europejski rynek cukru w warunkach globalizacji

Autor Anna Budzyńska
Wydawnictwo UMCS
Stron 204
Rok wydania 2021
Oprawa broszurowa
28.59
szt. Do przechowalni
Wysyłka w ciągu 3 dni
Cena przesyłki 7.99
Odbiór osobisty 0
DPD Pickup punkt odbioru / automat paczkowy 7.99
Paczkomaty InPost 12.99
Kurier DPD 14.99
Kurier INPOST 14.99
Kurier DPD Pobranie 19.99
Dostępność 3 szt.
Waga 0.15 kg
EAN 9788322794395

Zamówienie telefoniczne: 791572838

Zostaw telefon
Uważam, że przedstawione opracowanie stanowi wartościową pozycję, która ma potencja, aby wzbogacić polski dorobek dotyczący tego ważnego rynku. Autorka porusza w pracy sprawy ważne i dotąd nieczęsto analizowane w kontekście rynku cukru, takie jak: konkurencyjność, międzynarodowa krajowych i unijnych producentów, procesy globalizacyjne i ich wypłw na ten rynek, zmiany w strukturze światowej produkcji i in.
- z recenzji dr hab. Agaty Malak-Rawlikowskiej, SGGW
Nie ma jeszcze komentarzy ani ocen dla tego produktu.
  • Oceń

Jakość
Funkcjonalność
Cena
Podpis
Opinia