Drób. Sposoby przyrządzania

Dostępność: 104 szt.
12.60
szt.
Zamówienie telefoniczne: 791572838 Zostaw telefon
Wysyłka w ciągu: 3 dni
Cena przesyłki:
7.99
  • Odbiór osobisty 0
  • DPD Pickup punkt odbioru / automat paczkowy 7.99
  • Paczkomaty InPost 12.99
  • Kurier DPD 14.99
  • Kurier INPOST 14.99
  • Kurier DPD Pobranie 19.99
Więcej o produkcie
Autor:
Kiewnarska Elżbieta
Stron:
40
Rok wydania:
2021
Oprawa:
Miękka
Format:
24x16,5
Data wydania:
2021-04-28
Wydawca:
GRAF_IKA
Waga
0.08 kg
EAN:
9788382440263
Reprint broszurki z 1929 roku z łatwymi i smacznymi sposobami na przygotowywanie dań z drobiu. Autorka zebrała 60 przepisów na zupy, pieczenie, pasztety, zimne dania i podroby z kurcząt i kur, kapłonów i pulard, indyków, perliczek, gęsi, kaczek oraz gołębi.
Opis pozycji:
Oprawa miękka, broszurowa
Ilość stron: 40
Format: 165 x 240 mm
ISBN: 978-83-8244-026-3
Parametry:
Autor:
Kiewnarska Elżbieta
Stron:
40
Rok wydania:
2021
Oprawa:
Miękka
Format:
24x16,5
Data wydania:
2021-04-28
Wydawca:
GRAF_IKA
Nie ma jeszcze komentarzy ani ocen dla tego produktu.
Jakość
Funkcjonalność
Cena
Podpis
Opinia
Zadaj pytanie
Podpis:
E-mail:
Zadaj pytanie: