Brak towaru

Domowe wędzenie żywności wyd. 2024

Dostępność: 0 szt.
29.59
szt.
Zamówienie telefoniczne: 791572838 Zostaw telefon
Wysyłka w ciągu: 3 dni
Cena przesyłki:
7.99
  • Odbiór osobisty 0
  • DPD Pickup punkt odbioru / automat paczkowy 7.99
  • Paczkomaty InPost 12.99
  • Kurier DPD 14.99
  • Kurier INPOST 14.99
  • Kurier DPD Pobranie 19.99
Więcej o produkcie
Autor:
Warren R. Anderson
Stron:
256
Rok wydania:
2024
Oprawa:
Miękka
Format:
16,5x23,5
Data wydania:
2024-11-20
Status:
JEST
Wydawca:
Wydawnictwo RM
Wydanie:
10
Waga
0.49 kg
EAN:
9788381519205

Rozsmakuj się w wędlinach i serach domowej roboty!
Oto wyczerpujący poradnik, z którego dowiesz się wszystkiego o wędzeniu mięs, ryb, owoców morza, serów, a nawet jaj, soli i orzechów w warunkach domowych. Poznasz sekrety przygotowywania boczku, szynki, wieprzowiny, kiełbas, drobiu, dziczyzny i wędzonych serów. Autor poradnika doradza, jak sporządzić marynaty i peklować, jak uzyskać odpowiednio dymny smak mięs, dobrać właściwą ilość przypraw i soli. 
W książce odkryjesz przepisy na wędzone przysmaki, poznasz różnice między wędzeniem na zimno i gorąco. Dowiesz się, jak zbudować przydomową wędzarnię oraz jak dobrać drewno do wędzenia.

Parametry:
Autor:
Warren R. Anderson
Stron:
256
Rok wydania:
2024
Oprawa:
Miękka
Format:
16,5x23,5
Data wydania:
2024-11-20
Status:
JEST
Wydawca:
Wydawnictwo RM
Wydanie:
10
Nie ma jeszcze komentarzy ani ocen dla tego produktu.
Jakość
Funkcjonalność
Cena
Podpis
Opinia
Zadaj pytanie
Podpis:
E-mail:
Zadaj pytanie: