-
Domowe wędzenie żywności
Symbol:
9788381513746
28.80
Wysyłka w ciągu | 3 dni |
Cena przesyłki | 7.99 |
Dostępność | 80 szt. |
Waga | 0.15 kg |
Kod kreskowy | |
EAN | 9788381513746 |
Zamówienie telefoniczne: 791572838
Zostaw telefon |
Rozsmakuj się w wędlinach i serach domowej roboty!
Oto wyczerpujący poradnik, z którego dowiesz się wszystkiego o wędzeniu mięs, ryb, owoców morza, serów, a nawet jaj, soli i orzechów w warunkach domowych. Poznasz sekrety przygotowywania boczku, szynki, wieprzowiny, kiełbas, drobiu, dziczyzny i wędzonych serów. Autor poradnika doradza, jak sporządzić marynaty i peklować; jak uzyskać odpowiednio dymny smak mięs, dobrać właściwą ilość przypraw i soli.
W książce znajdziecie przepisy na wędzone przysmaki, poznacie różnice między wędzeniem na zimno i gorąco. Dowiecie się, jak zbudować przydomową wędzarnię oraz jak dobrać drewno do wędzenia.
Nie ma jeszcze komentarzy ani ocen dla tego produktu.