Brak towaru

Domowe wędliny. Solenie, wędzenie i marynowanie mięsiwa (dodruk 2021)

Dostępność: 0 szt.
12.60
szt.
Zamówienie telefoniczne: 791572838 Zostaw telefon
Wysyłka w ciągu: 3 dni
Cena przesyłki:
7.99
  • Odbiór osobisty 0
  • DPD Pickup punkt odbioru / automat paczkowy 7.99
  • Paczkomaty InPost 12.99
  • Kurier DPD 14.99
  • Kurier INPOST 14.99
  • Kurier DPD Pobranie 19.99
Więcej o produkcie
Autor:
Kiewnarska Elżbieta
Stron:
32
Rok wydania:
2020
Oprawa:
Miękka
Format:
24x14,5
Data wydania:
2021-10-15
Wydawca:
GRAF_IKA
Wydanie:
1
Waga
0.08 kg
EAN:
9788366617056
Domowe wędliny. Solenie, wędzenie i marynowanie mięsiwa. 40 staropolskich przepisów na różne sposoby przygotowywania wędlin i wszelakich mięs. Są tu porady, jak zrobić domowej roboty szynki, kiełbasy, salcesony, balerony, kiszki pasztetowe, a także wędzone kaczki, gęsinę i oczywiście smalec i serdelki. Wszystkie przepisy opisane prosto i przystępnie.
Parametry:
Autor:
Kiewnarska Elżbieta
Stron:
32
Rok wydania:
2020
Oprawa:
Miękka
Format:
24x14,5
Data wydania:
2021-10-15
Wydawca:
GRAF_IKA
Wydanie:
1
Nie ma jeszcze komentarzy ani ocen dla tego produktu.

Oceń

Jakość
Funkcjonalność
Cena
Podpis
Opinia
Zadaj pytanie
Podpis:
E-mail:
Zadaj pytanie: