Cudze chwalicie, swego nie znacie, czyli 15...

Dostępność: 7 szt.
20.28
szt.
Zamówienie telefoniczne: 791572838 Zostaw telefon
Wysyłka w ciągu: 3 dni
Cena przesyłki:
7.99
  • Odbiór osobisty 0
  • DPD Pickup punkt odbioru / automat paczkowy 7.99
  • Paczkomaty InPost 12.99
  • Kurier DPD 14.99
  • Kurier INPOST 14.99
  • Kurier DPD Pobranie 19.99
Więcej o produkcie
Autor:
Katarzyna Molak
Wydawnictwo:
Wydawnictwo Duszpasterstwa Rolników
Stron:
144
Rok wydania:
2018
Oprawa:
broszurowa
Format:
17x20 cm
Waga
0.15 kg
EAN:
9788374015660
Chętnie poznajemy specjały kuchni europejskiej i światowej. Coraz chętniej sięgamy też do dobrodziejstw kuchni polskiej. Czerpiąc z bogactwa regionalnych przysmaków autorka wybrała 15 produktów, których historię możemy poznać. Możemy też wypróbować proponowane przepisy, które naprawdę leżą w możliwościach nawet niedoświadczonych adeptów sztuki kulinarnej. Chwaląc tradycyjne dania z różnych kuchni światowych, nie zapominajmy o produktach i potrawach, którymi możemy delektować się sami i z powodzeniem proponować obcokrajowcom.
Parametry:
Autor:
Katarzyna Molak
Wydawnictwo:
Wydawnictwo Duszpasterstwa Rolników
Stron:
144
Rok wydania:
2018
Oprawa:
broszurowa
Format:
17x20 cm
Nie ma jeszcze komentarzy ani ocen dla tego produktu.

Oceń

Jakość
Funkcjonalność
Cena
Podpis
Opinia
Zadaj pytanie
Podpis:
E-mail:
Zadaj pytanie: