• Ciasta i desery krok po kroku w.4

Autor Marianne Magnier-Moreno
Wydawnictwo RM
Stron 192
Rok wydania 2023
Oprawa broszurowa
32.00
szt. Do przechowalni
Wysyłka w ciągu 3 dni
Cena przesyłki 7.99
Odbiór osobisty 0
DPD Pickup punkt odbioru / automat paczkowy 7.99
Paczkomaty InPost 12.99
Kurier DPD 14.99
Kurier INPOST 14.99
Kurier DPD Pobranie 19.99
Dostępność 17 szt.
Waga 0.15 kg
EAN 9788381517782

Zamówienie telefoniczne: 791572838

Zostaw telefon

Sztuka kulinarna ma w sobie coś z magii. Na jej niezwykłość wpływa różnorodność aromatów, bogactwo kolorów i smaków. Ta książka dzięki prostym instrukcjom przedstawiającym kolejne etapy przygotowania wypieków i deserów oraz efektownym fotografiom nauczy cię robić smakowite kremy i musy oraz przygotowywać tarty i tartaletki, owocowe i czekoladowe muffiny, bezy, dobre na przegryzkę ptysie, eklerki i makaroniki, a także klasyczne ciasta i niezwykłe pyszności o niepowtarzalnym smaku. Zawarte w książce porady autorki i podpowiedzi mistrzów cukiernictwa sprawią, że magia zawita również do twojej kuchni.

Nie ma jeszcze komentarzy ani ocen dla tego produktu.
  • Oceń

Jakość
Funkcjonalność
Cena
Podpis
Opinia